6 фрази, които издават възрастта на жената


6 фрази, които издават възрастта на жената
Снимка: iStock

Младите жени никога не изричат тези 6 фрази. Но за разлика от тях, дамите в по-зряла възраст често ги използват в речта си и по този начин издават истинската си възраст.

"Трябва да се ожениш, докато си млад и глупав"

Тази фраза показва стереотипите на по-старото поколение. Днешните момичета не бързат да се женят и да раждат деца на 20 години. Голяма част от тях поставят кариерата и самореализацията на първо място.

"Това беше преди..."

В младостта си човек възприема промените по-лесно и се адаптира по-бързо към новите условия. Но с възрастта е все по-трудно да се приемат промените и новите неща. В резултат на това възрастните хора все по-често казват: " Преди беше по-добре“.

"Това е само началото"

Жената, която е натрупала достатъчно опит, често употребява тази фраза.

ПРИЗНАЦИ, ЧЕ СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ПАРТНЬОРА СИ

"Аз не съм твоето момиче"

Повелителният тон, желанието за градивна критика, веднага издават истинската възраст на жената. В същото време тя самата дава да се разбере, че не се интересува от чуждо мнение и сама може да прецени ситуацията.

"Ако имах само…"

Жените често съжаляват за пропуснати възможности и много често в разговорите си използват тази фраза. Те говорят за събитията от миналото си, сякаш животът няма да им даде друг шанс и по този начин автоматично влизат в категорията дами на преклонна възраст.

"Не съм толкова стара"

Подобни фрази изричат ​​и онези, които ужасно се страхуват от старостта. Освен това, ако една жена произнесе тези думи с негодувание и упрек, тя определено не е млада и това веднага прави впечатление на другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама