6 поверия, свързани със счупено огледало


6 поверия, свързани със счупено огледало
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно сте чували, че счупеното огледало е на лош късмет.  Е, някои вярват в тези неща, други изобщо не им обръщат внимание. Но все пак има някои поверия, които са свързани със счупеното огледало:

1. Има поверие, че от счупеното огледало ще се излее отрицателна енергия. Тя може да се спре върху някой от домакинството. Човек ще отслабне, ще страда от безсъние и здравето му ще се влоши.

2. Интересно е поверието, че оглеждането в счупено огледало може да разбие живота на човека. Той ще остарее по-бързо и ще загуби здравето си. Ето защо по-добре е да не използвате счупено огледало или поне да не се оглеждате в него!

3. Още едно вярване - оглеждането в счупено огледало води до неприятности, лош късмет и неприятности.

4. Някои хора вярват, че оглеждайки се в счупеното огледало, човек си създава неприятности. Последиците могат да доведат до голям скандал, прекъсване на отношенията, финансови загуби, проблеми с работата.

ИНДИЙСКИ ПОДПРАВКИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ И ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ

5. Има поверие, което казва, че личността на човек, който се оглежда в парчетата на огледалото, се раздвоява. Това има отрицателно въздействие върху енергията. Човек става уязвим към болести, провали, енергийни и психологически атаки.

6. Неомъжена жена, която случайно се е погледнала в пукнато огледало, се осъжда на 7 години безбрачие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама