6 вида бижута и тайните, които разкриват за човек


6 вида бижута и тайните, които разкриват за човек
Снимка: iStock

Всички знаят, че има пряка връзка между нещата, които носим, и нашата личност. Носенето на различни дрехи, обувки и аксесоари може да повдигне настроението ни и да повиши увереността ни. Но когато става въпрос за бижута, тази връзка е още по-очевидна. Ако знаете какво послание носят различните бижута, ще се научите как да четете хората, които ги носят, като отворена книга.

Закачливи и сладки аксесоари

Хората, които избират сладки и закачливи бижута във формата на животни, играчки или талисмани, все още са деца отвътре. Те са дружелюбни, общителни и обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Тези хора винаги са готови да помогнат и ценят хармоничните отношения.

Винтидж бижута

Ако предпочитате ретро бижута, значи сте честни и трудолюбиви. Тези хора ценят традициите и се отнасят с уважение към другите. Те приемат всичко сериозно и понякога могат да бъдат строги. Единственият проблем, с който могат да се сблъскат тези хора, е неспособността им да се наслаждават на настоящето.

Бижута с лога

Логотиповете са форма на визуална комуникация. Човек, който избира маркови изделия, показва връзката си с идентичността на марката. И не е трудно да прочетете това съобщение, защото повечето дизайнери имат свои собствени стилове и форми. Хората, които избират бижута с лого, често се опитват да впечатлят другите, но не винаги имат висока самооценка.

Сребърни бижута

Сребърните бижута показват, че тези, които ги носят, не биха похарчили пари за нещо, което да впечатли другите. Те не изпитват нужда да се хвалят с това, което имат. Тези, които предпочитат сребърни бижута, са самоуверени, независими и ценят естествената красота.

Блестящи бижута

Носейки искрящи бижута, хората се опитват да направят себе си по-привлекателни. Някои психолози смятат, че влечението ни към лъскави предмети произтича от вродената ни нужда да търсим вода, която е най-ценният ресурс.

Бижута, декорирани с естествени камъни

Отворените и общителни хора са склонни да избират бижута, украсени с естествени материали – камъни, дърво, миди или други. Те обичат природата и ценят естествените неща в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама