Тенденциите на 2022: Халки


Тенденциите на 2022: Халки
Снимка: Instagram

Във всяка колекция от основни бижута, халките без съмнение са задължителна класика. Независимо от размера, дебелината и материала, халките винаги ще завършат всяка визия по най-добрия възможен начин.

Има много какво да кажем за силата на аксесоарите. Най-просто казано, когато всичко около вас е извън вашия контрол, един стилен и прост елемент може да бъде тази заземяваща котва, която да ви помогне да се чувствате добре.

Тъй като халките все още са доминиращият стил при обеците, днес ще се потопим по-дълбоко в тенденцията. Първият ви чифт от тези страхотни аксесоари трябва да бъде нещо изчистено, което можете да носите сутрин, обед и вечер. Ако обаче се влюбите и стигнете до пети чифт - то това трябва да е нещо, което има текстура и може би по-голям диаметър. Чифт, който допълва вашата колекция. Ето някои от нашите любими модели.

Средни халки

По-голям размер от “huggie” (халка, която „прегръща“ ухото) и по-малък от модела „погледни ме“ - средните халки са от съществено значение за всяка колекция.

Големи халки

По-големите модели са по-скоро модно изявление, отколкото техните по-малки или дори по-цветни колеги. Те са идеални за всеки вечерен аутфит.

Благородни метали

Много опции са позлатени или посребрени, отчасти за да се поддържа ниска цена, но и за да са достатъчно леки по-големите модели. Имайте предвид, че повечето опции от истинско злато са достатъчно компактни и леки.

Цветни модели

Цветните халки вероятно няма да са първият чифт, който ще закупите, но категорично ще бъдат най-забавният модел във вашата колекция. Идеални в комбинация с изчистена бяла тениска, те са лесен вариант да заблестите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама