Тенденциите на 2022: Изрязани дрехи


Тенденциите на 2022: Изрязани дрехи
Снимка: Instagram

Освен ако не се будите едва сега от зимен сън, вероятно сте забелязали, че изрязаните дрехи се появяват навсякъде през този сезон - от червените килими през Instagram профилите на звездите до витрините в мола. Стилът със сигурност има своите достойнства: за разлика от кроп топ, който показва корема ви, тенденцията на изрязваните дрехи е по-фина, осигурявайки изискано „надникване” на кожата под формата на по-класически силует. Въпреки че трендът е най-популярен сред топовете, ние ви съветваме да не се ограничавате дотам. Изрезката може да бъде навсякъде, като се започне от деколтето и се стигне до крачолите.

Рокля

Бъдете смели с великолепен изрязан макси модел! Не само ще се отличите с изключително ласкав акцент на талията, но можете да добавите и високи цепки.

Топ

Можете да заложите на изрязани топове с най-различни местоположения, но истинската фокусна точка е деколтето и секси изрязването на гърдите.

Панталони

Ако полите и роклите не са вашето нещо, позволете ни да насочим вниманието ви към тези страхотни разкроени и изрязани панталони.

Гащеризон

Гащеризонът определено царува през летните месеци, когато става въпрос за цветни, еклектични дрехи, а модел с изрезки е истинско попадение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама