5 хитови цвята, които да комбинирате това лято


5 хитови цвята, които да комбинирате това лято
Снимка: iStock

Лятото е чудесен жизнен сезон, на който всичко му отива! Разбира се, има няколко нюанса, които скоро ще виждате навсякъде, където погледнете. Търсенето на тези 5 цвята непрекъснато нараства в глобалните платформи за пазаруване и един бърз поглед на Instagram разкрива, че много инфлуенсъри вече ги включват в летните си гардероби. Ето най-добрите цветови тенденции, които се комбинират чудесно помежду си.

1. Жълто

Въпреки че маслено жълтото също е доста популярно, това лято най-много се вълнуваме от ярките слънчеви нюанси. Те се открояват в тълпата, независимо дали изберете по-малка доза като сандали или чанта, или жълто от главата до петите. Хората често приемат, че жълтото е труден за носене цвят, но номерът е просто да намерите правилния нюанс за вашия тон на кожата. Дамите с хладни подтонове изглеждат най-добре в нарцис и лимон, докато лютиче, златна пръчица и млечно жълто работят по-добре за жените с топли нюанси.

2. Люляк

Very Peri беше избран за цвят на годината на 2022 и тази прогноза определено се оказа точна. Редица марки, както от висок клас, така и от конфекции, подчертават този деликатен нюанс с разкошни рокли в нюанс на зеленика, люлякови чанти и дори лавандулов деним. Най-добрият начин да прегърнете този цвят е като го носите на по-големи участъци – миди рокли, блузи с дълги ръкави и големи чанти.

3. Лайм

Миналата година беше посветена на смарагдови и градински зелени нюанси, но тази година има друг нюанс, който преобладава: лайм. Този цитрусов цвят не е точно неонов, въпреки че е близък и и най-добре го комбинирайте с нюд палитра.

4. Цикламено

Характерният оттенък на Барби е в тенденция от няколко години и не очакваме да отшуми скоро. Честно казано, изобщо не сме изненадани, като се има предвид колко универсално ласкав е цветът и колко лесно се носи.

5. Портокал

Оранжевото е новото розово. Оранжевото е чудесно за подобряване на красивия летен загар без нужда от излишен бронзант.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама