Бюти тенденциите на 2022: Изгорели от слънцето (ВИДЕО)


Бюти тенденциите на 2022: Изгорели от слънцето (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Ако 2017 беше годината на тежките контури, а 2020 на експерименталния грим на очите, то 2022 официално се превърна в годината на ружа. Бюти инфлуенсърите толкова много са се запалили по зачервената визия, че #SunBurnBlush събра над 400 000 гледания към момента на писането.

Името казва всичко: За да получите естетиката на изгоряла от слънцето кожа, просто нанасяте руж в областите, където обикновено бихте се зачервили най-много, ако прекарате твърде много време на плажа - бузите и през носа.

7 ХОЛИВУДСКИ КРАСАВИЦИ И ТЕХНИТЕ НАЛУДНИЧАВИ БЮТИ ХИТРИНИ

По ирония на съдбата, това тежко нанасяне на руж има за цел да ви даде по-свеж и естествен вид. За да създадете външния вид у дома, използвайте и силно пигментиран руж с топъл подтон, който се разнася добре. Като цяло, кремообразните или течните формули са склонни да се сливат най-добре с кожата ви, оставяйки след себе си блестящ завършек.

Поставянето на ружа е от ключово значение за постигането на тази тенденция. Вместо да нанасяте цвета високо върху бузите и скулите си (начинът, по който нанасяме за повдигащ ефект), трябва да го разположите точно върху ябълките на бузите и върху носа, а след това да смесите цвета надолу, за да имитирате слънчево изгаряне.

@_sophmartine Cute sunkissed blush trend 🥰#makeuphac #makeuptrending #blusherviral ♬ Just for me - PinkPantheress

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама