7 холивудски красавици и техните налудничави бюти хитрини


7 холивудски красавици и техните налудничави бюти хитрини
Снимка: Getty Images/Guliver

Широка гама от модерни козметични процедури и уреди са на разположение на знаменитостите. Но това не им пречи да прибягват до прости методи и бабини рецепти в своите процедури за красота. Технологичният напредък е хубаво нещо, но доказаните методи от миналото не бива да се забравят. Ето кои са любимите бюти хитрини на някои от най-големите красавици на Холивуд.

Бионсе оформя веждите си с лепило

В днешно време има много продукти за оформяне на вежди. Но Бионсе и нейният гримьор имат прост и доста ефективен начин за борба с палавите косъмчета. Те използват течно лепило, което може да се намери във всеки магазин за канцеларски материали.

Марая Кери придава обем на устните с мента

Като истинска дива, Марая Кери има лайфхакове за всеки житейски повод. Някои от тях са много бюджетни. Например, певицата добавя капки етерично масло от мента към гланца за устни. Ментата стимулира кръвообращението и прави устните да изглеждат по-големи.

БИКСИ: ПРИЧЕСКАТА, КОЯТО ПОКОРИ ФЕСТИВАЛА В КАН

Сиена Милър нанася кетчуп върху косата си

Въпреки че има много начини за премахване на нежеланата боя за коса, Сиена Милър казва, че обикновеният кетчуп е най-ефективното средство за целта. За да се отърве от резултатите от неуспешното боядисване, актрисата нанасяла кетчуп върху косата си всяка вечер и измивала косата на сутринта.

Камерън Диас маха пъпки с помощта на капки за очи

Трудно е да се повярва, че очарователната Камерън Диас се е борила с акнето в продължение на много години. Съвсем логично, за толкова време актрисата е използвала различни трикове – например капки за очи върху проблемната зона. Този трик премахва зачервяването и подуването веднага.

Сандра Бълок овлажнява клепачите си с крем за хемороиди

Сандра Бълок изглежда безупречно на 57. Оказва се, че крем за хемороиди помага за тази цел. Актрисата нанася продукта върху очите си за борба с бръчките. Според Сандра това е нейната основна тайна за красота.

Никол Кидман мие косата си със сок от червена боровинка

Никол Кидман е фен на доказаните рецепти. Веднъж тя сподели тайната си бюти съставка, която ѝ помага да запази наситения червен оттенък - сок от червена боровинка, с който актрисата изплаква косата си.

Синди Крауфорд нанася мляко, смесено с минерална вода

Кожата на Синди Крауфорд буквално блести. А маската от мляко и минерална вода ѝ помага да постигне този ефект. Моделът заимства тази рецепта от Клеопатра. Според легендата млякото е един от любимите продукти за красота на кралицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама