8 звезди и техните странни хранителни навици


8 звезди и техните странни хранителни навици
Снимка: Getty Images

Всички ние имаме свои уникални хранителни модели, които може да изглеждат странни на други хора, но сме свикнали с тях и те са се превърнали в част от ежедневието ни. Например, мнозина ядат диня или грозде със сирене, оставят коричката на пицата и какво ли още не. Разбира се, звездите не правят изключение. Ето кои са хранителните навици на знаменитостите, които откровено ни учудиха.

1. Анджелина Джоли

Хората често се чудят защо Анджелина Джоли и нейните деца ядат буболечки като насекоми и паяци. Тя каза: „Мисля, че това винаги е било част от диетата ни. Когато хората са гладували, те винаги са успявали да оцелеят с подобни хранения."

2. Криси Тейгън

Криси Тейгън сподели своите странности, що се отнася до храната, публично. Тя каза: „Облизвам подправката на начосите и прибирам чипса обратно в плика. Така се наслаждавам на вкуса, а не на всички въглехидрати!”

6 ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ, ОТГЛЕДАНИ ОТ САМОТНИ МАЙКИ

3. Джесика Алба

Актрисата споделя: „Имам ниска кръвна захар и ниско кръвно налягане и ставам много замаяна, ако не консумирам достатъчно сол. Когато правя йога, водата не е достатъчна. Трябва да имам под ръка хималайска сол и си я слагам във всяка напитка."

4. Рене Зелуегър

Някои хора откровено се притесняват за хранителните навици на Рене Зелуегър. Тя призна, че хапва кубчета лед като лека закуска, за да поддържа стомаха си пълен.

5. Рийз Уидърспун

Диетата на Рийз Уидърспун е толкова строга, че за повечето от нас би било невъзможно да се поддържа. Тя яде бебешки пюрета, тъй като те са обогатени с основни хранителни вещества и витамини, а са нискокалорични.

6. Джесика Бийл

Джесика Бийл е актриса и майка, което изисква от нея да изпълнява много задачи едновременно. Неведнъж е казвала, че избягва млечни продукти, пшеница и глутен. Въпреки това, когато яде, това не се случва на маса за хранене, а под душа. Тя споделя: „Това е просто майчиният живот, нямам време. Нямам време за нищо.”

7. Ед Шийрън

Веднъж Ед Шийрън сподели, че обича кетчуп изключително много. Той е направил задължение на антуража си да носят бутилка, където и да отиде, така че да може да се храни спокойно.

8. Марая Кери

Диетата на Марая Кери е единствена по рода си, но много ефективна. Тя яде лилави храни като сливи, грозде и патладжан 3 дни в седмицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама