6 холивудски звезди, отгледани от самотни майки


6 холивудски звезди, отгледани от самотни майки
Снимка: Getty Images

В днешно време не е толкова трудно да срещнете майка, която отглежда децата си сама. Разбира се, в повечето случаи жените стават самотни майки не по свое желание, а заради различни обстоятелства. Това се е случило и с дамите, с които ще ви запознаем днес — майките на известни холивудски личности.

1. Маршелин Бертран — майката на Анджелина Джоли

Маршелин Бертран, майката на известната филмова звезда Анджелина Джоли, също е мечтаела за кариера в киното. През 1971 Маршелин се омъжила за младия актьор Джон Войт, но 9 години по-късно двойката се разделила. Жената трябвало да се прости с мечтите си за актьорска кариера и посветила живота си на децата. Днес Анджелина Джоли е известна не само като успешна актриса, но и като посланик на добра воля на УНИЦЕФ и майка на 6 деца.

ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО СА ДАЛИ НА ДЕЦАТА СИ ИМЕНА СЪС СКРИТО ПОСЛАНИЕ

2. Джудит Ан Хокинс - майката на Хали Бери

Майката на актрисата Хали Бери, Джудит Ан Хокинс, работила като медицинска сестра в психиатрична болница. Баща ѝ, Джером Джеси Бери, работил в същата болница, но двамата се развели, когато Хали била само на 4 години. Хали Бери стана първата чернокожа актриса в историята на киното, която получи Оскар за най-добра актриса.

3. Ирмелин Инденбиркен — майката на Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо е единственото дете на автора на комиксите Джордж ди Каприо и държавния служител Ирмелин Инденбиркен. Когато Лео бил само на една година, Джордж и Ирмелин се разделили. След развода майка му трябвало да работи на няколко места, за да издържа себе си и сина си.

4. Патриша Хики - майката на Марая Кери

Майката на американската поп певица Марая Кери, Патриша Хики, била оперна певица. Баща ѝ, Алфред Рой Кери, бил аеронавигационен инженер. Родителите на Марая се развели, когато тя били на 3 години и Патриша работила на 2 работни места, за да осигури прехраната на семейството. За малката Марая майка ѝ била модел за подражание, вдъхновявайки я да стане певица.

5. Пати Малет - майката на Джъстин Бийбър

Елизабет Патриша Малет е канадска писателка, продуцент и майка на популярния певец Джъстин Бийбър. Когато е на 15 години, тя започнала връзка с Джеръми Бийбър и 3 години по-късно родила съвременната звезда на поп света. Скоро след раждането на детето, двойката се разделила и Малет трябвало да отгледа сина си сама. Когато бил дете, Джъстин Бийбър се научил да свири на пиано, барабани, китара и тромпет. А в началото на 2007, когато е само на 12 години, Пати Малет качила видео с песента на сина си. Това видео направило момчето известно.

6. Аманда Корнет - майката на Селена Гомес

Животът на майката на Селена Гомес е подобна на родителите на Джъстин Бийбър. Аманда Корнет родила дъщеря си на 16-годишна възраст, докато била с мексиканеца Рикардо Джоел Гомес. Майката на бъдещата звезда била театрална актриса. Тя отгледала дъщеря си сама и я вдъхновила да стане певица.

Селена Гомес стана популярна, след като направи няколко телевизионни сериала за Disney. И на 17-годишна възраст стана световно известна поп певица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама