Звездите, които са дали на децата си имена със скрито послание


Звездите, които са дали на децата си имена със скрито послание
Снимка: Getty Images/Guliver

Много хора вярват, че името, което давате на детето си, влияе върху неговата личност и живот като цяло. Имайки предвид това, някои бъдещи родители искат да дадат на детето си не само красиво име, но и такова, което има специално значение. Ето кои са част от холивудските родители, които са избрали уникални имена със скрити послания.

1. Орландо Блум и Кейти Пери: Дейзи

През 2020 Кейти Пери и Орландо Блум посрещнаха дъщеря си Дейзи. Това сладко име, което обикновено свързваме с едноименното цвете маргаритка, означава и чистота.

6 ЗВЕЗДИ, КОИТО ИМАТ БИЗНЕСИ С МИСЪЛ ЗА ПРИРОДАТА

2. Ким Кардашиян и Кание Уест: Чикаго

Ким Кардашиян и бившият ѝ съпруг Кание Уест са известни с необичайните имена, които дадоха на децата си: Норт (бел.ред. Север), Сейнт (бел.ред. Светец) и Псалм. През 2018 г. двойката посрещна дъщеря си на име Чикаго. Както се оказва, това име има важно значение за Кание, който е искал да отдаде почит на родния си град и на покойната си майка.

3. Бионсе и Джей Зи: Руми и Сър

През 2017 Бионсе и Джей Зи посрещнаха на бял свят очарователните близнаци Руми и Сър Картър. В едно от интервютата си гордият баща обясни значението на имената им. „Когато се роди Сър изглеждаше сякаш иска да каже „Човече, какво е това, излязох през портата на имението.” А Руми се казва любимият на двойката персийски поет от тринадесети век, който пише поезия за любовта.

4. Вин Дизел и Палома Хименес: Полин

Причината, поради която Вин Дизел и Палома Хименес кръстиха дъщеря си Полин, е наистина емоционална. Актьорът разкри, че с това име е отдал почит на покойния си приятел и колега от сериала „Бързи и яростни“ Пол Уокър.

5. Кристина Агилера и Мат Рътлър: Съмър рейн

Кристина Агилера и нейният годеник посрещнаха дъщеря си Съмър Рейн (бел.ред. летен дъжд) през лятото на 2015. Значението зад това име е наистина сладко. Агилера обяснява, че „Лятото е топлина и светлина, докато дъждът отмива, зарежда и носи нов живот, за да позволи ново начало“.

6. Дейвид и Виктория Бекъм: Харпър Седем

Дейвид и Виктория Бекъм дадоха на единствената си дъщеря много необичайно име Харпър Севън. Както футболната звезда обясни, Харпър е старо английско име, но преди всичко е името на автора на любимата книга на Виктория „Да убиеш присмехулник“ - Харпър Лий. Що се отнася до Седем, това символизира духовното съвършенство, Седемте чудеса на света, седемте цвята на дъгата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама