Хората с тези имена са най-умни


Хората с тези имена са най-умни
Снимка: iStock

Хората с тези имена най-често заемат позиции, изискващи висока интелигентност.

Виктор

Мъжете с това име са целеустремени и енергични. Постигат успех в много области - политика, икономика, бизнес. Често те стават учени, писатели, компютърни гении, както и шахматисти и програмисти.

Владимир

Мъжете с това име са любознателни и активни. Проявяват увереност и твърдост при вземането на решения. В семейство си Владимир има ясно изразена лидерска позиция. Той знае как да управлява други хора.  Собствениците на това име често стават адвокати или прокурори.

ЛЮБОВНОТО ИМЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Никола

Мъжете с това име са трудолюбиви, упорити и изобретателни. Но те се характеризират с егоизъм и арогантност. Най-често хората с това име стават добри хирурзи, следователи и философи. Те се отличават с висока ерудиция, гъвкав ум и новаторско мислене.

Елена

Елена е целеустремена, активна и инициативна. Жените с това име често градят успешна кариера в банкирането, политиката и философията. Те стават добри писатели или преводачи, тъй като чуждите езици са лесни за тях.

Мед и канела за по-добро здраве

Мария

Собствениците на това име имат гъвкав и изобретателен ум. Те често заемат лидерски позиции, тъй като не се задоволяват с малко. 

Анна

Жените с това име са в състояние да вземат решения бързо и категорично. Те са истински кариеристи – работата се превръща в смисъл на живота им и често заемат лидерски позиции.

Вместо цветя за булката - средства за засаждането на нова гора

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама