Имената, които са най-подходящи за момичетата, родени през 2022


Имената, които са най-подходящи за момичетата, родени през 2022
Снимка: iStock

Ако очаквате момиченце тази година, това са имената с най-силен енергиен заряд, които ще му донесат късмет в живота.

Виктория

Всеизвестен факт е, че в превод това име означава „победител“. Смята се, че то притежава специална енергия и дарява на своята притежателка неограничени възможности за изграждане на успешна кариера.  Носителките на това име са целеустремени, самоуверени и влиятелни личности. От раждането си те са надарени с лидерски качества.

ЛЮБОВНОТО ИМЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Владислава

Това женско име произлиза от мъжкото - Владислав. Тълкува се като "господарката, великата". Жените с това име имат силата да завладеят света. Те успяват да изградят успешна кариера и да създадат семейство.

Дария

Това име има няколко тълкувания. Първото е „дарена от Бога“, второто е производно на мъжкото име Дарий и означава „победител“. Притежателките на това име имат невероятно развит интелект, същевременно с това се отличават с лидерски качества. 

Ирина

Жените с това име са пазителки на мира и спокойствието. Те са в състояние да разрешат всеки конфликт и да избягат от проблемите дори в най-стресовите ситуации. Притежателките на това име са надарени с дипломатичност и с лекота преодоляват всички проблеми в комуникацията.

ЖЕНИТЕ С ТЕЗИ ИМЕНА СА НАЙ-ИСКРЕНИ

Галина

В превод това име означава „тих, спокоен“. Галина винаги е мила и знае как да успокоява другите. 

Джулия

Тези жени са истински бунтовници. Силният дух им позволява да достигнат висоти в кариерата, личния живот, взаимоотношенията с хората. Джулия е невероятно целеустремена и решителна. Тя избира само силни и независими мъже.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама