Жените с това име са най-искрени и надеждни


Жените с това име са най-искрени и надеждни
Снимка: iStock/Guliver

Татяна е едно от най-красивите имена. Освен това носи много сила и положителна енергия на собственичката си.

Татяна е доста упорита и могъща, знае какво иска и не харесва възражения. Всичко, което обеща да направи, тя на 100% ще го изпълни, тъй като е много надеждна. Тя винаги се опитва да настоява, когато знае, че е прави. Татяна ще се справя добре с всяка работа, особено ако тя е свързана с ръководене и много отговорност.

Тя никога няма да се притесни да се противопостави на шефа си. Изключително пряма и открита, тя ще му каже всичко в очите.

ИЗЛИЗА ЛИ В КРАЙНА СМЕТКА ПО-ЕВТИНОТО ПО-СКЪПО?

Обича да се облича модерно, но няма голяма фантазия. Затова предпочита да си купува готови модели, които са сред най-актуалните. В семейството често изпълнява ролята на инициатор, що се отнася до ремонт, промени, пренареждане на мебелите.

С възрастта се появява повече толерантност в естеството на тези жени, което благоприятно засяга семейните отношения. Не обича да се оплаква на приятелки, пази много неща за себе си. Ревнива е, но упорито крие ревността си. Не обича монотонността, а пътуване на дълги разстояния е нейната страст.

Като цяло жените с името Татяна са наистина много мили, надеждни, добри и възпитани. Ще си кажат всичко в очите, но знаят как да го направят да звучи по-мило.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама