Ако ви се случат тези неща, ще се радвате на много ПАРИ


Ако ви се случат тези неща, ще се радвате на много ПАРИ
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора вярват в поверията останали от нашите баби и дядовци, а другите ги смятат за измислица. Но дори и да не ви се вярва, има някои неща, които действа в много случаи. Ето и някои поверия, според които ще се радвате на много пари:

Ако в джоба ви влезе паяк

Не се шашкайте! Това всъщност е нещо много хубаво. Паяк в джоба ви гарантира, че винаги ще имате пари.

Ако ви сърбят дланите

Ако ви сърби дясната, ще вземате пари, а ако ви сърби лявата – ще харчите. Но и в двата случая значи, че ще имате много пари.

КАК ДА СЕ НАУЧИМ ДА РАЗПОЗНАВАМЕ ЗНАЦИТЕ НА СЪДБАТА

Винаги носете пари в себе си

Всъщност парите привличат пари. Така че винаги носете пари със себе си, дори това да се стотинки. Старите хора са вярвали, че така никога няма да се срещнете очи в очи с бедността, а напротив – много скоро финансите ви ще се увеличат.

Хвърлете монети във фонтана

Това най-вероятно ви е познато. Много хора хвърлят монети във фонтани и кладенци, а това поверие води началото си от далечното минало, когато хората са вярвали, че по този начин молят за здраве и богатство, както и благодарят на боговете за това, че имат чиста вода.

Внимавайте къде оставяте портфейла си

Някои от вас може да са чували известната китайска мъдрост: "Портмонето на земята кара парите да излитат през вратата". Ето защо е много важно да не оставяте портмонето си на земята. Така вместо да привлечете пари, може да ги загубите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама