Как да се научим да разпознаваме ЗНАЦИТЕ на съдбата


Как да се научим да разпознаваме ЗНАЦИТЕ на съдбата
Снимка: iStock

Сбъднати сънища, неочаквани поражения, странни загуби, различни видове съвпадения и неочаквани срещи с човек, който не сте виждали отдавна, но сте си помислили за него и сега случайно той е до вас в кафенето. Всичко това не е само случайност.

Висшите сили могат да се нарекат всичко - Вселената, Бог, Безкрайността. Но остава фактът, че в живота често, като че ли някой ви казва какво да правите или какво абсолютно не бива да правите. За да научите как да използвате тези съвети отгоре в своя полза, е необходимо правилно да идентифицирате всички съобщения, които съдбата изпраща.

Ако хората са имали такава способност преди, то днес "шестото чувство" силно е атрофирало и те често не чувстват предупредителните знаци. Знаците на съдбата са съвсем реален начин да разберете какво ще се случи в бъдеще. Основният критерий за правилния избор е хармонията на случващото се.

Хармонията е състояние, при което чувствате баланс, спокойствие и се движите напред. Според универсалните закони на Вселената човекът е една важна и неделима част от нея с голямо значение. Ако осъзнаете това, тогава ще почувствате единството на вътрешното "Аз", висшите сили, света около вас и по-добре ще разберете сигналите на съдбата. Ако ги следвате, ще стигнете до идеално състояние на ума.

Сигнал №1

Висшите сили се опитват да ви защитят от нещо лошо, когато почувствате 100%, че нямате желание за конкретен бизнес или човек. Ако правите всичко в живота чрез думата "трябва", а не чрез "искам", тогава постепенно ще стигнете до застой. Не забравяйте, че живеете собствения си живот, а не на някой друг, затова, ако чувствате, че нещо не е подходящо за вас, откажете го.

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО КАК ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ СИ?

Сигнал №2

Ако преди да направите нещо, чувствате наслада, вдъхновение и радост, тогава съдбата ви казва, че определено вървите в правилната посока.

Сигнал № 3

Ако победите и успехът в избрания бизнес присъстват от самото начало, тогава това предполага, че висшите сили определено са зад вас, те одобряват вашия избор. Но ако нищо не се получи още в самото начало, съдбата казва, че сте се заели очевидно с бизнес, който не е за вас или все още не сте узрели за него.

Сигнал № 4

Най-надеждният и доказан метод за комуникация с по-високи сили за мнозина е сънят. Но не забравяйте, за да може сънят да бъде тълкуван възможно най-правилно, трябва да се помни до най-малкия детайл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама