Как да се научим да разпознаваме ЗНАЦИТЕ на съдбата


Как да се научим да разпознаваме ЗНАЦИТЕ на съдбата
Снимка: iStock

Сбъднати сънища, неочаквани поражения, странни загуби, различни видове съвпадения и неочаквани срещи с човек, който не сте виждали отдавна, но сте си помислили за него и сега случайно той е до вас в кафенето. Всичко това не е само случайност.

Висшите сили могат да се нарекат всичко - Вселената, Бог, Безкрайността. Но остава фактът, че в живота често, като че ли някой ви казва какво да правите или какво абсолютно не бива да правите. За да научите как да използвате тези съвети отгоре в своя полза, е необходимо правилно да идентифицирате всички съобщения, които съдбата изпраща.

Ако хората са имали такава способност преди, то днес "шестото чувство" силно е атрофирало и те често не чувстват предупредителните знаци. Знаците на съдбата са съвсем реален начин да разберете какво ще се случи в бъдеще. Основният критерий за правилния избор е хармонията на случващото се.

Хармонията е състояние, при което чувствате баланс, спокойствие и се движите напред. Според универсалните закони на Вселената човекът е една важна и неделима част от нея с голямо значение. Ако осъзнаете това, тогава ще почувствате единството на вътрешното "Аз", висшите сили, света около вас и по-добре ще разберете сигналите на съдбата. Ако ги следвате, ще стигнете до идеално състояние на ума.

Сигнал №1

Висшите сили се опитват да ви защитят от нещо лошо, когато почувствате 100%, че нямате желание за конкретен бизнес или човек. Ако правите всичко в живота чрез думата "трябва", а не чрез "искам", тогава постепенно ще стигнете до застой. Не забравяйте, че живеете собствения си живот, а не на някой друг, затова, ако чувствате, че нещо не е подходящо за вас, откажете го.

ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО КАК ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ СИ?

Сигнал №2

Ако преди да направите нещо, чувствате наслада, вдъхновение и радост, тогава съдбата ви казва, че определено вървите в правилната посока.

Сигнал № 3

Ако победите и успехът в избрания бизнес присъстват от самото начало, тогава това предполага, че висшите сили определено са зад вас, те одобряват вашия избор. Но ако нищо не се получи още в самото начало, съдбата казва, че сте се заели очевидно с бизнес, който не е за вас или все още не сте узрели за него.

Сигнал № 4

Най-надеждният и доказан метод за комуникация с по-високи сили за мнозина е сънят. Но не забравяйте, за да може сънят да бъде тълкуван възможно най-правилно, трябва да се помни до най-малкия детайл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама