Бебе на 19 месеца носи дрехите на 4-годишния си брат (СНИМКИ)


Бебе на 19 месеца носи дрехите на 4-годишния си брат (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

На 19-месечна възраст Хайлен често е сравняван с "щастлива топка за боулинг" от майка си. Въпреки че е роден с нормално тегло, той вече тежи впечатляващите 15 килограма и расте със забележителна скорост.

Вижте още: Революционно: Създадоха човешки ембрион без сперма или яйцеклетка

31-годишната Салица Ричард е притеснена за здравето на най-малкия си син заради бързото му израстване след раждането. Той е пораснал толкова бързо, че на 6 месеца е носил дрехи за деца на година и половина. А на година и 7 месеца вече може да споделя дрехи с четиригодишния си брат Джуда.

Спортната треньорка шеговито отбелязва, че размерът на най-малкия ѝ син и забавеното прохождане са довели до това, че има много по-големи бицепси.

Тя отбеляза: "Беше невероятно колко бързо порасна. При всяко посещение при лекар той се удивяваше от размерите му".

И добави: "Хората питат как имаме толкова голямо бебе, а ние сме толкова малки. Аз съм висока 162, а съпругът ми е 175. Вече знаем, че той определено ще бъде по-висок от нас".

31-годишната майка си спомня първия път, когато завели Хайлен на лекар за двуседмичен преглед и той бил изумен от размера му, задавайки въпроса дали това наистина е тяхното бебе.

Вижте още: Иво Сиромахов избухна: То хамалин ли ще става, или ученик, на мама златцето

Първоначално притеснена за здравето му заради килограмите, Салица изпитала облекчение, когато лекарят я уверил, че всичко е наред. Тя също намира за забавно, че синът ѝ винаги изглеждаше по-възрастен от действителната си възраст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама