Червилото, което носите, разкрива какви сте в любовта


Червилото, което носите, разкрива какви сте в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Цветът на любимото ви червило всъщност издава какви сте в любовта.

Червено червило

Разбира се, това е най-страстният цвят, който се свързва още с енергията и действието. Когато една жена избира да сложи на устните си червено червило, тя изпраща емоционално заредени сигнали на представителите на противоположния пол. Освен това, изборът ѝ показва, че е смела, самоуверена, притежаваща сексуален блясък.

Коралов цвят червило

Дамите, които харесват кораловите червила, са игриви. Те искат да бъдат забелязани, във връзката си обикновено са балансирани и често са по-инициативната половинка. Движат се с увереност и винаги се отличават от тълпата, което не остава незабелязано от господата.

6 ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТА ЗА ЧЕРВИЛОТО, КОИТО ЩЕ ВИ ИЗУМЯТ

Наситено розово

Розовите нюанси се приемат за багри на невинността, игривостта. Жените, които избират червилата си в розово, обичат любовните забавления, флирта, но често попадат на партньори, за които се оказва, че не отговарят на търсенето им. Може би трябва да си изяснят какво искат, да се почувстват по-уверени, за да привлекат половинка, която се харесва на техните тяло, душа и сърце.

Пурпурно червило

Дамите, които харесват този цвят, в любовта се нуждаят от партньор, с когото могат да водят необичаен, стимулиращ разговор. Пурпурните нюанси подсказват, че жената е творчески настроена, личност, която е събрала в себе си сложност, но и уникалност. Такива дами винаги привличат мъжкото внимание.

Червило в цвят бордо

Загадъчна, силна, но нуждаеща се от известно време, за да опознае добре мъжа срещу себе си. Изборът на този цвят червило отразява силният и решителен характер на жената. Тя е търпелива, а за да я впечатли един мъж, трябва да е наистина забележителен и похватите му за ухажване да не са банални.

Светлобежово

Когато става въпрос за намиране на партньор, жените, които предпочитат светлите, телесни червила са уязвими, когато се срещнат с подходящия човек. Искат да бъдат приети сериозно, могат да бъдат открити, да отдадат сърцето си, защото няма какво да крият. Тези дами са овладели много добре флирта, всеки техен жест разкрива женствеността им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама