Число на желанието 1 - значение


Число на желанието 1 - значение
Снимка: iStock

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 1:

Способни сте на дълбоки и силни чувства, но вродените ви гордост, достойнство и сдържаност не ви позволяват да признаете романтичната си нагласа или да я проявите в постъпките си. Затова често се случва в очите на другите да изглеждате хладни и отчуждени. Въпреки силната си любов държите да владеете положението и на всяка цена да наложите мнението си в семейните взаимоотношения.

Независима личност с ярко изразена индивидуалност, вие сте амбициозни и искате да преуспеете в живота, уповавайки се на собствената си креативност и воля. Няма да бъдете никога щастливи, ако сте в подчинена позиция.

Случва се да бъдете прекалено праволинейни, импулсивни и своенравни. Не обичате да ви нареждат какво да правите, особено когато не одобрявате нещата. Така създавате впечатление на егоистична и твърдоглава личност.

Притежавате изключително интересен характер: гордост, съчетана с чувствителност, редуващи се моменти на импулсивност и неочаквана срамежливост, съобразителност и решителност – черти, които будят възхищение у хората, които ви обичат.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама