CRAZY DAYS в eMAG с над 20 000 оферти за лятото


CRAZY DAYS в eMAG с над 20 000 оферти за лятото
Снимка: eMaG

Лятното настроение вече се усеща, а за да можем да му се насладим пълноценно, на помощ идва CRAZY DAYS в eMAG. Кампанията ще продължи до 13 май включително, като за нея от платформата за онлайн търговия са селектирали над 20 000 оферти в разнообразни категории – дом и градина, електроника, черна и бяла техника, спортни, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, хоби, мода и много други. Всичко на няколко клика разстояние за перфектното лято – вкъщи, в градината, в парка или на път.

Ето и някои от CRAZY DAYS офертите, с които ще си осигурим прохлада, забавление и комфорт това лято.

Комплект мебели за градина и тераса Kring Barkaro с маса, диван, два фотьойла и включени възглавници. С него имаме комфортно място за отдих и презареждане, в идеалния за всеки екстериор цвят антрацит. Удобен, издръжлив и лесен за съхранение по време на CRAZY DAYS се предлага за 410,99 лв.

Едно от най-приятните неща е да изпием кафето си на въздух, наслаждавайки се на всяка глътка. С промо пакет кафе на зърна Lavazza Gusto Forte 2 бр. x 1 кг, си осигуряваме силен и ароматен старт на всяка лятна  сутрин в градината или на терасата. Специално създадено от италиански майстори, то пази свойствата си непокътнати, дори и да се съхранява в кафе машината за по-дълги периоди от време. CRAZY DAYS цена 34,99 лв.

Батут Mappy със защитна мрежа от 183 см е идеалната придобивка за топлите дни, с която децата се забавляват в безопасна среда. Пружините, рамката, краката и подпорите за предпазната мрежа са създадени от висококачествени поцинковани материали, а материалът на повърхността за скачане е устойчива на UV лъчи. CRAZY DAYS цена 249,99 лв.

Хладилник с фризер Samsung RB34T671ESA/EF, клас E. Със своите 340 л вместимост, голяма камера и функции за бързо замразяване и охлаждане ще се превърне в незаменим помощник за горещите летни дни, за да можем винаги да имаме свежи продукти и студени напитки. Моделът се отличава с техническите си характеристики и вградените технологии. Space Max осигурява допълнително място за съхранение на продукти чрез тънки стени и без допълнително увеличение на външните размери на хладилника. В обособените отделения плодовете и зеленчуците, които са в изобилие през лятото, се съхраняват на идеална температура и запазват за дълго на свежестта си. Технологията No Frost от своя страна изключва необходимостта от допълнително размразяване. CRAZY DAYS цена 899,99 лв.

С климатика Star-Light ACT-12EAWF няма да ни изненадва нито студа през зимата, нито жегата през лятото. Идеално решение, ако искаме още с отварянето на вратата у дома да е най-приятната за нас температура, тъй като устройството се управлява с удобно мобилно приложение. Климатикът е оборудван с още много допълнителни екстри, като 3D Air Flow за балансиран и равномерен въздушен поток, интелигентно изсушаване за поддържане на влажността и чистотата на въздуха в нормални параметри, тих режим на работа, автоматично почистване и диагностика. CRAZY DAYS цена от 629,99 лв.

CRAZY DAYS идва с още хиляди оферти в най-различни категории, както и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като офертите важат до изчерпване на количествата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички