Дните през юни, в които трябва да внимавате


Дните през юни, в които трябва да внимавате
Снимка: iStock

Месец юни ще бъде благоприятен като цяло, с изключение на 4 дни. 

5 юни – началото на ретрограден Сатурн

На 5-ти юни за мнозина мнението на другите ще стане по-важно от тяхното собствено. Това може да доведе до големи проблеми в бизнеса и в различни области на живота.

Съмнения, страхове, неприятности - всичко това може да ни донесе 5 юни. Въпреки че Сатурн е далечна планета, неговата ретроградност бързо набира скорост. 

11 юни - Венера в съвпад с Уран

Съвпадът на Венера и Уран ще направи 11 юни много опасен ден. Венера е отговорна за нашето благополучие и издръжливост, така че на този ден можете да очаквате липса на енергия.

Под въздействието на Уран са възможни нежелани промени. Ще бъде изключително труден и непредвидим ден.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ РАЗДЯЛА ПРЕЗ ЮНИ

14 юни - Суперлуна в Стрелец

Суперлунието е ден на пълнолуние, но не обикновено. В този ден Луната ще бъде в перигей - тоест в най-близката точка на орбитата си спрямо Земята. Това ще се забележи и визуално, защото нощната светлина ще стане по-ярка. От гледна точка на астрологията денят може да се счита за много опасен. Астролозите отбелязват, че всяко пътуване може да бъде опасно.

28 юни - началото на ретроградното движение на Нептун

Второто много опасно събитие, което трябва да се има предвид при дългосрочното планиране, е 28 юни. Нептун е планета, която се свързва с нежеланието да направим нещо добро за другите. Много от нас ще станат по-агресивни и готови да направят всичко възможно за собствена облага. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама