Древна рецепта с дафинов лист и чесън за прочистване на дома и привличане късмета


Древна рецепта с дафинов лист и чесън за прочистване на дома и привличане късмета
Снимка: iStock/Guliver

Днес ще ви представим една рецепта за отвара, с която може да прочистите дома си от негативната енергия и по този начин да позволите на късмета да дойде при вас.

Знаете, че домът е най-съкровеното място на всеки човек и именно затова трябва да го поддържаме и от време на време да правим неща, за да го изчистим от лоши енергии.

Необходими съставки:

7 скилидки чесън

7 дафинови листа

1 литър минерална вода

Вижте още: Най-мощният ритуал за сбъдване на желания

Начин на приготвяне на отварата:

1. Трябва ви голяма стъклена бутилка или буркан, в която да излеете минералната вода и добавете 7-те скилидки чесън. Докато изливате водата, наречете я по следния начин: „За всички рани на тялото и проблеми на душата помогни ми ти, водице-сестрице. Прогони лошото, донеси доброто. Думите ми са силни, думите ми са бързи, подобно на пълноводна река носят лошия късмет далеч от моя дом и привличат доброто.“

2. След това добавете във водата 7-те дафинови листа. Затворете капачката на бутилката или буркана.

3. Бурканът трябва да се постави в ъглите на къщата, за да може да привлече в дома ви много късмет и здраве за цялото семейство.

Много е важно да гледате водата и ако тя загнива или да се размътва, направете отварата отново. течността от стария буркан трябва да изпразните навън, надалеч от дома ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама