Най-мощният ритуал за сбъдване на желания


Най-мощният ритуал за сбъдване на желания
Снимка: iStock/Guliver

Този ритуал е изключително мощен и много хора споделят, че желанието им наистина се е сбъднало. Той се провежда 7 дни без прекъсване.

Трябва да запомните, че всеки започнат ритуал не бива да се прекъсва. Затова се постарайте да прецените дали ще може да го изпълните докрай, защото в енергийно отношение прекъсването отслабва всяка магия.

Ето какво трябва да направите:

Ще ви трябва една малка църковна свещ, върху която с флумастер да нанесете 6 еднакво големи деления. Получават се 7 части – това са седемте дни на ритуала.

Поставете свещта в свещник и напишете желанието си на хартия. Сложете листа с желанието под свещника и запалете свещта. Докато тя гори до първата чертичка, изричайте над огъня своето желание.

Вижте още: Защо четирилистната детелина е символ на късмет

Щом свещта се стопи до чертичката, загасете я. Поставете свещта и листчето под нея на перваза на прозореца и изчакайте до следващия ден.

Отново изпълнявайте ритуала всеки следващ ден. На седмия ден, когато свещта почти догори докрай, вземете листчето и го запалете с огъня от нея. Разпръснете пепелта през прозореца. Желанието ви много скоро ще се сбъдне.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама