Ето защо трябва да имате светена вода в дома си


Ето защо трябва да имате светена вода в дома си
Снимка: iStock/Guliver

Светената вода е жива вода. Тя ви дава енергия, сила и живот!

Помага при лечение, за добиване на трайно здраве, за сбъдването на желания, за изчистване от негативни мисли, чувства, събития- в домът, пространството, във вас самите. Светената вода действа цяла година!

Още подробности и ползи:

Светената вода служи за много неща, основно за подобряване енергията на човек или пространство.

За човек- при болест, за подобряване на здравето и лечението му; при психически, емоционални, душевни или други проблеми; при материални загуби, стрес, шок и други /подробно-попитайте лично/

За пространство- при проблеми в жилището, аварии, инциденти и други; За подобряване енергията на домът и пространството- подобряване на съня, на благополучието, на отношенията между обитателите и други.

Светената вода се държи на специално място в домът, препоръчително е да има предварително назначен за целта олтар, на височина най-малко 1.5 м от земята /не- повече от 2 м/ така че да я достигате свободно. Може да се съхранява в каквато и да е бутилка, напълнена до 2 -3 пръста под отвора на бутилката. От водата се отлива малко количество към питейната вода, към водата за къпане, за пръскане на човек /болен или с проблем/ или на домът ви, особено след енергийно пречистване, и след употреба се допълва с обикновена вода, като отново се следи да има свободно място. Не бива да изразходвате повече от половината количество в бутилката наведнъж, ако е нужно повече количество просто повторете ритуалите няколко пъти.
Светената вода НИКОГА не плесенясва, не се разваля, не намалява енергията и силата ѝ!

Въпреки това е хубаво да подменяте светената вода веднъж в годината, като най-силен ден за това е БОГОЯВЛЕНИЕ- 6 януари. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама