Готов като за отличен: Как да подготвим ученика за първия му учебен ден


Готов като за отличен: Как да подготвим ученика за първия му учебен ден
Снимка: Envato

Безгрижната лятна ваканция е вече е към своя край, а това означава само едно. Идва времето, в което трябва да започнем с подготовката на ученика за първия му учебен ден. И ако за него вълнението покрай това да се запознае с новите си съученици или да се срещне отново с приятелите си, е донякъде трепетно, то за нас самата подготовка може да бъде повече от стресираща. Набавянето на всички необходими ученически пособия в повечето случаи изисква от нас да изразходим доста време и нерви, които честно казано, предпочитаме да ги заменим за повече приятни и спокойни моменти с цялото семейство. В предния материал ви споделихме някои от топ попаденията за девойките в тазгодишната ученическа програма на Lidl, а сега ще направим това и за момчетата.

Започваме с най-важния и необходим аксесоар за всеки един ученик, а именно неговата лична раница. Всички ние, които сме имали щуро ученическо детство, помним как това преносимо средство (в повечето случаи по-голямо и от самия ученик), често беше подложено на всякакъв вид натоварвания, замърсявания и бурни летежи в края на учебния ден. Затова е важно на първо място ученикът да разполага с удобна раница, която да изпъква със своето перфектно съотношение качество-цена. Такава ще откриете в Lidl на цена 34,99 лв., като тя разполага с гръб от дишаща материя и ергономична подплата, рефлектиращи елементи, покривало за дъжд и товаримост от максимум 6 кг. Разцветките за момченца са две, като може да се избере от чист и семпъл син дизайн, или черна на цвят с десен от светли графични изображения.

Продължаваме с важен и задължителен елемент от арсенала с пособия, които всеки един ученик трябва да притежава. Става въпрос за принадлежностите за писане и рисуване, като в Lidl ще откриете голямо разнообразие от тях с всякакви различни функции и възможности. Тук веднага ни изникват забавните и цветни флумастери или тънкописци с цена 4,99 лв., които могат да послужат както за важни подчертавания, така и за смешни творчески процеси в учебните тетрадки.

Малка, синя и много сладка. Такава е магнитната кутия с комплект от различни фигурки, която ще откриете за всеки един ученик бързо, лесно и на само един Lidl разстояние от вас. Освен че е подходяща за всякакви забавни игри, тя също така стимулира творческото мислене, сръчността и въображението. Цена 13,99 лв. с възможност за избор между комплект от 126 или 131 части.

Пожелаваме на добър час на всички ученици!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички