Жена прави впечатляващи татуировки на бижута (СНИМКИ)


Жена прави впечатляващи татуировки на бижута (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Дори да сте от хората, които са убедени, че никога не биха се татуирали, няма как да не се впечатлите от работата на Yeriel - талантлива татуистка от Сеул, Южна Корея. Тя използва човешката кожа като платно, върху което рисува своите красиви творби.

Определено татуировките ѝ, които много приличат на истински бижута, са най-впечатляващи. Те са изключително детайлни и са подходящи за хора, които обичат  блясъка и лукса.

Yeriel от малка рисува върху себе си - първоначално с химикалка. Когато била на 20 години, си направила първата татуировка и веднага осъзнала, че иска професионално да се занимава с това. Пред Inkedmag тя сподели, че най-много ѝ харесва да създава илюзията за блясъка на конкретното бижу, като го постига чрез голям контраст. Въпреки това, няма специална тайна златото да изглежда толкова реалистично в нейните татуировки. Просто с упорита работа успява максимално добре да възпроизведе реалния цвят.

Yeriel призна пред изданието, че най-много обича да рисува бижута и черпи вдъхновение от специализирани бижутерски изложби.

Вижте част от красивите ѝ татуировки:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама