Жените с тези имена винаги са в лошо настроение


Жените с тези имена винаги са в лошо настроение
Снимка: iStock

Жените, които носят тези имена, имат един и същ проблем - почти винаги са в лошо настроение. Те оставят впечатление в околните, че нищо не е в състояние да ги зарадва.

Александра

Александра е взискателна и строга към себе си. Тя не е свикнала да се задоволява с малко и се опитва да постигне голям успех. Жена с това име не се доверява лесно на другите. Трудно е да се намери подход към нея, защото всичко я дразни. Александра е много амбициозна и не знае как да се отпусне. Заради "наполеоновите" си планове тя самата често изпитва стрес.

Маргарита

Маргарита винаги е ядосана на света около нея. Дълбоко в себе си тя е сигурна, че способностите ѝ са подценени. Жените с това име общуват с другите с типичното за тях недоволство и грубо отношение. Маргарита също така проявява склонност към скандали и разправии. Тя не обича да се подчинява на чужди инструкции. Заради докачливостта си, Маргарита оставя впечатление в околните, че винаги е недоволна от живота.

ЖЕНИТЕ С ТЕЗИ ИМЕНА СА ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА МЪЖЕТЕ

Анджелина

Анджелина винаги е напрегната. Тя е суетна и амбициозна. Жената с това име не умее да се отказва и упорито преследва целите си.

Татяна

Татяна често се опитва да прикрие импулсивния си нрав. Лошото настроение за нея е по-скоро навик, отколкото проблем. Тя обича да командва. Жената с това име винаги отвръща с удар на удара.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама