Как да печелите бонуси от онлайн спортни залагания


Как да печелите бонуси от онлайн спортни залагания
Снимка: iStock/Guliver

Първото привличане на която и да е онлайн платформа за букмейкъри е размерът на бонусите. Букмейкърите разбират това и се стремят да се надминат, предлагайки сделки и бонуси на играчите, за да ги привлекат и задържат. Играчите обаче трябва да разберат, че онлайн букмейкърите не са Дядо Коледа, който дава безплатно.

Букмейкърите са в бизнеса, за да печелят пари, както всяко друго бизнес начинание. Ето защо е изключително важно да разберете как работят бонусите на платформите на букмейкърите и как можете да се възползвате максимално от офертите, които ви се дават на всеки сайт. За да получите някои от най-добрите бонуси и промоции на букмейкърите, можете да проверите мненията на експертите от sportfogadas.net.

Многобройни бонуси и промоции се предлагат от букмейкърите, но не всички ще ви донесат печалбата, която търсите. И така, как избирате да претендирате за бонуси, които ще ви донесат някои здравословни печалби?

Проверете процента на бонус и максималната сума

Много букмейкъри съвпадат с депозитите на играчите със 100%, но някои дават до 200% или дори повече. Обикновено максималната сума не е фиксирана и може да варира от $ 50 до $ 150. Някои онлайн букмейкъри предлагат на играчите неограничена бонусна сума, което означава, че какъвто и да е депозит, който играчът направи, букмейкърът ще съответства на сумата на бонуса.

След като сте проверили процента на бонус и максималната сума, можете да изчислите сумата, която първоначалният ви депозит ще ви даде. Ако сайтът на букмейкъри предлага например 100% бонус за съвпадение и депозирате $ 10, ще получите само $ 10 като бонус. Познаването на конкретната сума на бонуса ще ви помогне да поставите действителния бонус, който получавате, в перспектива.

Проверете Спортните вноски

От решаващо значение е да разберете, че вашият букмейкърски бонус може да не е валиден на всички пазари, достъпни на сайта на букмейкъра. Освен това игрите може да нямат същия принос към изискванията за залагане на бонуса.

Някои може изобщо да не допринасят, докато някои допринасят значително. Познаването на спортните вноски е от решаващо значение за способността Ви да реализирате печалба и да извадите пари от Вашите бонус печалби.

Бонуси за плащане без залагане

Безплатните бонуси могат да бъдат чудесен начин да увеличите максимално печалбите си на букмейкърските платформи. Някои онлайн букмейкъри предлагат на играчите бонуси за залагане без никакви изисквания за залагане. Претендирането на такива безплатни залози е чудесен избор, защото може да ви спечели безплатни пари без проблем. Печеленето с безплатни залози без залагане означава, че можете веднага да спечелите печалбата си, без да отговаряте на изискванията за залагане.

Не злоупотребявайте с бонус оферти

Разбира се, винаги има букмейкърски бонуси, които ви очакват на букмейкърски сайт, особено ако се регистрирате ново в даден сайт. Ако обаче злоупотребите с предлаганите бонус функции, това може да доведе до обратен ефект. Букмейкърите разполагат с разпоредби за ограничаване на ексцесиите от играчи и един от начините да направят това е да поставят максимален залог.

Ако сайтът на букмейкъра смята, че злоупотребявате с използването на бонуси на неговия сайт, опитвайки се да надвишите максималния залог с вашите бонус пари, те драстично намаляват максималния залог. С това потенциалът ви за печалба намалява, както и потенциалът ви за печалба.

Заключение

Играчът за спортни залагания винаги ще намира бонуси за букмейкъри на различни етапи от своето приключение за залагане. Въпреки това, за да се възползвате максимално от офертите, налични навреме, е важно да обърнете внимание на четирите съвета, подчертани по-горе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама