Какво казва за вас любимият ви парфюм


Какво казва за вас любимият ви парфюм
Снимка: iStock/Guliver

Парфюмът е важна част от "арсенала" на всяка жена, без значение дали го носи в офиса, на среща, или просто за лично удоволствие. Той може да разкрие неподозирани неща за нашата индивидуалност – дали сме душата на компанията, или предпочитаме да останем незабелязани в тълпата; дали сме смели и дръзки, или сладки и невинни. Замисляли ли сте се какво казва за вас вашият любим аромат? Ако не, сега е моментът да разберете.

Мускусни аромати

Жената, която обича тези запомнящи се и тежки нотки на тютюн, кожа и мускус, напомня много на секс символите от ерата на "златния Холивуд". Тя е мистериозна, любопитна и винаги една крачка пред всички останали. Привлича с острия си ум и директен език. Не е изключено да я видите с шикозен черен костюм, изискано допълнен от скъпа лисича кожа около врата. Вниманието ѝ трудно може да бъде привлечено от "алфа мъжкари", защото обича да се чувства равна на мъжете, с които общува.

КАКВО КАЗВА ЗА ВАС ЛЮБИМИЯТ ЦВЯТ ЗА НОКТИ

Флорални нотки

Тези аромати са създадени за жените, които се чувстват щастливи и свободни. Те са истинско олицетворение на своя парфюм, който понякога може да действа хипнотизиращо и опияняващо. В тяхната компания лесно ще се пренесете сред спокойствието на някоя цветна, благоуханна поляна. Стилът им на обличане в никакъв случай не е строг – за тях няма цветове табу, но всичко зависи от моментното им настроение. Мъжете трябва да бъдат нащрек с тези дами – макар да ухаят на нежна момина сълза, те могат да проявят „бодлив” характер.

Свежи зелени или акватични

Ако сте сред почитателките на свежите ухания като лимонена трева, то вие сте очарователни и енергични. Компанията ви е високо ценена, защото винаги внасяте доза ексцентризъм и свежест, досущ като парфюма ви. На практика, целият ви живот може да бъде описан като прохладен летен бриз. Що се отнася до дрехите, за вас важи правилото "колкото по-свободно, толкова по-удобно". Просто не обичате да се чувствате притиснати и в това няма съвсем нищо лошо.

НА КОИ МЕСТА ДА ПРЪСКАТЕ ПАРФЮМ И НА КОИ НЕ

Плодови екстракти

Приказливи, обичате да флиртувате и не приемате нищо твърде сериозно. Вие сте жената, която канят на коктейли и партита, за да задвижи нещата и да разведри обстановката. Без вас е някак празно! Отворени сте за другите и много доброжелателни. Безгрижието и закачливият ви темперамент могат да се усетят и в дрехите, които носите – те са пъстри, женствени, понякога много романтични.

С дъх на класика

Вечните аромати като Chanel No.5 винаги ще останат търсени от нежната половина на човечеството. Жената, която ще предпочете флаконче с аромат на нероли, е силна, самостоятелна и определено знае какво иска от живота. Повече от всичко цени класиката и фините неща – вечеря в хубав ресторант, екскурзия до Париж и не на последно място – истинските кавалери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама