Любимият ви алкохол разкрива характера ви


Любимият ви алкохол разкрива характера ви
Снимка: iStock/Guliver

Изборът на алкохол може да каже не само за вашия вкус, но и за чертите на характера.  Ето как да проверите това: Изберете любимата си напитка и прочетете описанието - може би ще научите за себе си или за познат нещо ново. Но помнете - от всякакви правила има изключения.

Шампанско

Любителите на пенливото вино са екстроверти и аристократи. Подобно на това искрящо питие, тези хора огряват всички с ярка светлина и обожават да са в центъра на вниманието. Сред ценителите на пенливи вина няма как да срещнете намръщени и депресивни личности - те винаги са забавни и весели, а животът им изглежда е като празник. Те обичат лукса, притежават отличен ум и често постигат висок социален статус.

Вино

Хората, които предпочитат да пият хубаво вино, имат вкус за нещата от живота. Гурме ценители и естети са. Те са спокойни и винаги премерени в действията си, предпочитат по-тиха атмосфера и интелектуални разговори.

Коктейли

Фенове на коктейлите мразят скуката и монотонността - те винаги са на гребена на вълната и търсят нови впечатления и любовни експерименти. Понякога отношението им към живота е твърде лекомислено, но никога не е скучно с тях.

Водка

Тези хора не понасят арогантността и гледат да стоят далеч от кавги и проблеми. В компанията на ценителите на водка можете да отпуснете добре не само тялото, но и душата си. Те са обикновени, добродушни и гледат на всички хора като равни, независимо от социалния статус.

10 НЕВЕРОЯТНИ ФАКТА ЗА ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК, КОИТО НЕ СА ЗАПИСАНИ В УЧЕБНИЦИТЕ

Бира

Любителите на бирата са много забавни хора и добри приятели. Те не понасят хората, които говорят прекалено много за себе си, както и тези с голямо самочувствие. С такива хора е приятно да се говори за нещата от живота с часове. Те винаги ще ви дадат добър съвет и никога няма да скрият нищо от вас.

Текила

Едно парти не е парти, ако няма текила. Именно затова ценителите на тази напитка са винаги в добро настроение. Любознателни са, знаят много интересни неща и ги споделят с всички. Те са артистични, демонстративни и обожават всички видове ритуали (най-вече тези, които включват текила).

Уиски

Феновете на уискито имат добър вкус и добри маниери. Те са консервативни, разумни, ценят мира и винаги приемат общите решения. В допълнение, тези хора са благородни и никога не предават приятелите си.

Ликьор

Сладки ликьори - изборът на хора, които предимно ценят удоволствието и комфорта. Предпочитат една семейна вечеря пред лудо парти. Жените са примерни домакини, грижат се за близките си и са много верни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама