Най-нервните и истерични знаци на зодиака


Най-нервните и истерични знаци на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Всички се изнервяме от време на време, но има няколко зодии, които изпадат в истерия по-често от други. Астролозите ще ви кажат какви хора са и как да се държат с тях.

Нервните хора не са отрицателни, защото не винаги имат отрицателна аура. Експертният съвет ще ви помогне да се научите да разпознавате хора с лоша енергия. Те са тези, които най-често носят проблеми.

Рак

На пръв поглед Раците са много спокойни и разумни. Всъщност, те са далеч от това описание. Те постоянно се притесняват за работата, за делата, но не винаги го показват.

Те не говорят, поради което техните преживявания и стрес едва ли се забелязват от другите. По-добре е да не докосвате Раците в периоди на "влошаване", защото те могат да бъдат много избухливи и груби. Астролозите все още не разбират как тези хора съчетават несъвместимото: една минута не могат да си намерят място, а в  следващите пет минути се усмихват и се шегуват.

Лъв

Ако искате да намерите някой, който най-добре крие нервната си природа, обърнете се към Лъва. Всеки представител на този знак знае как да сдържа гнева или възмущението си, така че по-късно, сам със себе си, да го изхвърли. Лъвовете не искат да загубят репутацията си, така че няма да излизат в открит конфликт, да показват на всички своите сълзи или грубост.

Представителите на този знак по някакъв чудо успяват да сдържат огненото си разположение. Поради това те често се смятат за едни от най-спокойните хора. Разбира се, това е добре за тях, защото в спокойно състояние винаги е по-лесно да се оцени ситуацията и да се вземат важни решения.

КАК ЗОДИИТЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ СА СГРЕШИЛИ В ЛЮБОВТА

Водолей

Водолеите са много нервни хора, защото мразят, когато нещата се объркат. Всъщност, това са едни от основните перфекционисти сред зодиакалните знаци. Те се нуждаят от всичко, за да следват план и график. Те се страхуват да се спънат, да загубят уважението на другите, местоположението и доверието си.

Те трябва да се пазят от врагове и недоброжелатели. Баналната предпазливост също работи чудесно. Водолеите могат да бъдат много лековерни, за което те също трябва да плащат с нервите си. Астролозите отбелязват и факта, че Водолеите са много ревниви: поради това понякога проявяват огромна истерия, от която страдат други.

Риби

Рибите се притесняват от всичко. Трудно е да се намери нещо, заради което те определено няма да се притесняват и измъчват. Най-вече те са дестабилизирани от нечие безразличие и измама. Когато някой намали своите постижения или постъпки, той може да изпадне в депресия, нервност и да се затвори в себе си.

Рибите са обезпокоени от липсата на някакви положителни принципи у хората и стереотипното мислене. Те са много умни, необикновени, креативно развити, следователно се дразнят от глупост и нежелание да ги разбере събеседника.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама