Как зодиите разбират, че са сгрешили в любовта


Как зодиите разбират, че са сгрешили в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Ето как всяка зодия осъзнава грешния си избор в любовта.

Овен

Когато Овенът започне да се чувства притиснат във връзката си, той осъзнава, че е направил грешен избор. Този знак бяга от ревниви и нервни партньори.

Телец

Телецът разбира, че е с грешния партньор, когато чувството на несигурност и ревност го погълне изцяло. Подобна връзка го кара да се чувства нежелан.

НАЙ-ИНТИМНАТА ТАЙНА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

Близнаците разбират, че са с неподходящия партньор, когато осъзнаят, че се представят за друг човек пред него. Ако не могат да се отпуснат пред любимия си, е сигурно, че са сгрешили в избора си. 

Рак

Те осъзнават, че се срещат с неподходящия човек, когато започнат да се чувстват изолирани и самотни заради необходимостта постоянно да се извиняват.

Лъв

Едва когато почувстват пълно емоционално изтощение, ще осъзнаят, че до тях е неправилният човек. Те са креативна личност, затова е важно да чувстват подкрепа от партньора си. 

Дева

Девата си дава сметка, че е с грешния човек, когато отношенията с него започнат да предизвикват постоянна тревожност и стрес в нея. Най-добрата връзка за тях е тази, в която се чувстват напълно спокойни. 

Везни

Когато почувстват, че трябва да полагат твърде много усилия, за да накарат партньора си да се чувства комфортно, тогава ще осъзнаят, че той не е за тях. 

Скорпион

Ще осъзнаят, че са с неподходящия човек, когато започнат да се чувстват некомфортно до него. В този момент ще си дадат сметка, че партньорът им никога няма да ги подкрепи.

С ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ МНОГО ТРЯБВА ДА СЕ ВНИМАВА

Стрелец

Те ще разберат, че са с грешния човек, едва когато започнат да се чувстват съкрушени от неговия песимистичен и негативен характер. Вместо да се отпуснат в компанията на партньора си и да бъдат себе си, ще им се наложи да вложат целия си позитивизъм, за да го накарат да се чувства добре.

Козирог

Ще осъзнаят, че са направили неправилен избор, след като се убедят, че партньорът им тълкува погрешно всяко тяхно действие и дума. Вместо да са с човек, който ги разбира, те губят времето си във връзка, която изчерпва цялата им енергия.

Водолей

Ще разберат, че са с грешния човек, когато той им покаже, че не могат да водят дълбоки и задушевни разговори с него. 

Риби

Едва когато се почувстват самотни във връзката си, ще осъзнаят, че до тях е неправилният човек. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама