Най-интимната тайна на всяка зодия


Най-интимната тайна на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Съвместимостта на зодиакалните знаци е залог за успешна връзка. Но за да откриете правилния подход към партньора си, трябва да знаете най-интимната му тайна. А зодията му може да ви помогне за това. 

Овен

Овните обичат силно и истински. Те винаги поставят любовта на първо място. Когато се влюбят, са готови да посветят целия си живот и цялото си време на партньора. Може да ги спечелите единствено с много комплименти. Но не очаквайте от тях да признаят грешките си. 

Телец

Телците обикновено са тихи и спокойни. Те са материалисти и рядко проявяват някакви твърде силни емоции. Най-лесно е да ги впечатлите със скъпи подаръци, почивки и вечеря в изискан ресторант. 

Близнаци

Създаването на "сериозна" връзка с Близнаци не е лесно. Те не обичат монотонността в живота, но въпреки това са верни на партньорите си. За да задържите представител на този знак, трябва постоянно да го изненадвате. Не забравяйте, че той подхожда с креативност към интимните отношения. 

КАКВИ МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Рак

Раците са винаги готови да подкрепят партньора си и да го засипят с целувки. Но едновременно с това, представителите на този знак очакват същото отношение и към тях самите. 

Лъв

Лъвовете са като скъпоценни камъни, постоянно имат нужда от любов и внимание. Не се изненадвайте от факта, че са имали много партньори в миналото. В никакъв случай не се опитвайте да контролирате Лъва. 

Дева

Девата цени най-вече честността. Kогато се влюби истински, то е завинаги. Тя търси мир и спокойствие във връзките си. 

Везни

Везните са готови да дадат на партньора си това, от което се нуждае. Но на малцина е известно, че те жадуват за власт във връзките си. 

Скорпион

Скорпионите не се подлъгват по фалшиви комплименти. Не правете тази грешка. За тях няма граници, когато искат истински нещо. 

КАК СЕ ЦЕЛУВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

Стрелците мразят лъжата и понякога може да ви объркат с техните коментари. Никога не се опитвайте да ги манипулирате.

Козирог

Козирозите искат да знаят, че са най-добрите. Затова не спирайте да ги хвалите. Ако успеете да изградите връзка с представител на този знак, то вие сте истински късметлия.

Водолей

Когато се влюби истински, Водолеят остава предан завинаги. Но трябва да запомните, че за него е най-важна личната свобода. Не се опитвайте да му я отнемате.

Риби

Рибите оценяват чувството на сигурност, което има дава техният партньор. За тях това е най-важно във връзката. В замяна те отвръщат с истинска любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама