Топ 5 на най-красивите жени сред зодиите


Топ 5 на най-красивите жени сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Красотата е субективна концепция, въпреки това астролозите са съставили рейтинг на съзвездията, които най-силно влияят на привлекателността.

Лъв

Те поставят Лъва на първо място. Красавиците, родени под това съзвездие, привличат вниманието на противоположния пол със своя уникален стил, класа и любов към демонстративния лукс. Като правило те ясно осъзнават красотата си и следователно са уверени в себе си. Демонстрацията на тези качества е особено атрактивна и няма как да не спечелят одобрението на мъжете и завистта на жените.

Близнаци

Жените Близнаци са многостранно развити и обичат често да променят имиджа си, като по този начин интригуват останалите и поддържат интереса към себе си. В допълнение към визуалната си привлекателност, те рядко са скучни. Винаги е забавно да си в тяхната компания.

НАЙ-ЯРКИТЕ ЖЕНИ СА ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Рак

Раците обикновено са скромни и изглеждат срамежливи, но често това е съвсем привидно. Подобно на стихията им - водата, ако те са проникнали в душата на мъжа, няма да е лесно да я "изсушите". Веднъж превзели сърцето на мъжа, трудно могат да го напуснат.

Везни

Жените Везни се отличават с красивото си лице и ръце, а това е безспорен признак на артистичност. Те, обаче, често подвеждат околните от начина, по който се обличат. Ако този проблем бъде решен, целият свят ще бъде готов да падне в краката на такава дама. За целта е добре тези, които изпитват затруднение по отношение на модата, да се консултират със специалист.

Скорпион

Родените под знака на Скорпион най-често притежават невероятна екзотична красота. В допълнение към това те са секси, с доста остър език и обичат да предизвикват другите. Такива жени трябва да се търсят. И това, което идва с трудност, както знаете, винаги се оценява повече. Разбира се, има и такива мъже, които предпочитат лесните завоевания, но точно заради това, връзките им са кратки или особено скучни. Няма я тръпката, която носят със себе си дамите Скорпион, както и удовлетвореността от контакта с тях.

Разбира се, има и изключения от тези основни правила, но винаги е удоволствие да срещнеш дама от изброените по-горе зодиакални знаци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама