Как реагират различните зодии в напрегнати ситуации


Как реагират различните зодии в напрегнати ситуации
Снимка: iStock/Guliver

Хората реагират по различен начин на негативни ситуации. Някои запазват самообладание, докато други стават нервни, докачливи или дори агресивни. Научете как се държат различните зодиакални знаци в напрегната ситуация.

Овен

Овните са уверени и темпераментни. Представителите на тази зодия са решителни, но импулсивни, така че може да се държат незряло, давайки воля на негативните емоции. Може също така да не анализират цялата ситуация, преди да реагират.

Телец

Хората, родени под този знак, са изключително предани и верни. Всяка промяна ги кара да се чувстват несигурни. Телците вярват в девиза: "Успокойте се и продължете в същия дух". Те първо анализират ситуацията и едва след това действат. И не отказват възможността да накажат човек, ако той наистина е виновен.

Близнаци

Те ще говорят за чувствата си, докато не се изговорят. Близнаците са силно адаптивни личности, така че знаят как да се държат в негативна ситуация.

Рак

Раците са чувствителни и емоционални. Ако се окажете безчувствен човек, те веднага ще затворят вратата пред вас. В негативна ситуация Ракът, плачейки неконтролируемо, се крие в зоната си на комфорт.

КАК ВСЯКА ЗОДИЯ ПАЗИ ТАЙНИ

Лъв

Всички Лъвове са царе с голямо его. Мотото на тези хора е: Шоуто трябва да продължи. Те предпочитат да анализират ситуацията, като избягват повърхностни преценки. Реагират на случващото се така, сякаш не им пука, без да показват истинските си чувства.

Дева

Девите мислят твърде много. Те са търпеливи, мили и надеждни. Чудесни са в справянето с негативни ситуации. Опитват се да поемат контрола над случващото се и действат въз основа на гласа на ума, а не на сърцето.

Везни

Те са идеалисти. Във всяка ситуация виждат само светлата страна. Везните винаги говорят много, но не правят почти нищо. Следователно реакцията им към негативната ситуация се свежда до тихо самосъжаление.

Скорпион

Тези хора са смели, лоялни и честни. Но негативните ситуации ги карат да се чувстват несигурни. В отрицателна ситуация те първо ще разработят стратегия и едва след това ще предприемат някакви действия.

КАК МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

Стрелците са честни, оптимистични, с философски поглед към живота. Но в негативна ситуация те се опитват да избягат. Те намират скривалище, където могат да разработят решения на проблема и да анализират възможните си плюсове и минуси.

Козирог

Те са прагматични, организирани и трудолюбиви личности. Козирозите са практични хора, които няма да разкрият чувствата си, дори ако това може по някакъв начин да им помогне. В негативна ситуация те ще се съсредоточат върху работата, като напълно игнорират случващото се. Козирозите предпочитат да не губят време за нищо друго, освен за работа.

Водолей

Водолеите са родени дипломати. Те се държат толкова политически коректно, че дори не мислят да унижават никого. И ако това се случи случайно, те ще започнат да протакат във времето и емоционално напълно да се оттеглят от ситуацията.

Риби

Рибите са изключително емоционални, състрадателни и впечатлителни. Предпочитат да се отдалечат от негативните ситуации. Тези хора определено ще се справят с препятствията, за да не се окажат в неизгодно положение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама