Направете ТОВА и парите ще почнат да валят при вас


Направете ТОВА и парите ще почнат да валят при вас
Снимка: iStock/Guliver

Има някои специални ритуали, които сякаш променят лошия късмет и го превръщат в добър. Ако искате да привлечете парите при себе си, нужно е само да направите това:

Излезте навън и намерете кръстовище. Най-добре да е на някое по-тихо и спокойно място, като за предпочитане е пътят да е черен. Излезте извън града или отидете на село. Важно е със вас да вземете някакво украшение, като то трябва да е чисто ново. Изберете си бижу, като пръстен или гривна, а може и обеци. Това украшение трябва да изглежда красиво и да ви допада, но в същото време да не е много скъпо, защото така или иначе ще се разделите с него.

КАК ДА ПРЕМАХНЕМ УРОКИ С ЧИСТА ВОДА

Преди да излезете на пътя, подгответе бижуто. Сложете го на маса пред себе си.

От двете му страни трябва да сложите по една свещ от восък, които да горят, докато изпълнявате ритуала.

Кажете шест пъти:

"Нека всички нещастия и беди си отидат от мен! Нека всичко лошо излезе от мен: неблагодарен труд, препятствия и лош късмет! От себе си свалям, подарък давам. Нека с него си отидат всички нещастия. Този дух, който подаръкът вземе, цялата горчивината със себе си да отнесе!"

Това украшение трябва да се занесе на кръстопътя, който сте си избрали.

Намерете подходящо място и го заровете. След това си тръгнете, като не се обръщате назад и хвърлите през рамото си шест монети.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама