Не обичате да излизате? Това са перфектните породи кучета за вас


Не обичате да излизате? Това са перфектните породи кучета за вас
Снимка: Istock

Що се отнася до кучетата, има породи, които се нуждаят от по-малко пространство, за да изразходват енергията си и като цяло обичат повече живота си на закрито. Това не означава, че те изобщо не се нуждаят от внимание и грижи, а че като цяло ще бъдат малко по-спокойни от другите кучета.

Вижте още: Ето какво е поверието, ако кокичетата цъфнат преди 31 януари

Те все пак ще искат да се разходят, но определено ще се радват да ви правят компания, докато гледате любимия си сериал.

Басет

басет

Най-много им обичат да са у дома и без много задължения. Задължително е поне едно излизане за разходка, което със сигурност ще им хареса, но след като се приберат у дома, с удоволствие ще продължат дрямката си.

Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол

куче

Те са една от най-адаптивните породи кучета, които обичат да играят с деца на открито, но и да прекарват часове в почивка под завивките на дивана. Техните навици ще зависят от вашите и те ще следват дейностите на вашето семейство.

Чихуахуа

куче

Те ще ви придружават на всяка крачка, докато сте в дома си. С удоволствие излизат на кратки разходки, но не се нуждаят от много активност и упражнения. Те са подходящи за хора, които живеят в апартаменти поради размера си.

Вижте още: Подсъзнанието ви иска да ви каже нещо важно, ако чуете това по време насън

Чау чау

куче

Да, те са малко по-едра порода, но не обичат да се движат твърде много и да контактуват с непознати хора и кучета. Те са най-добри със семейството си, към което обикновено са изключително отдадени и в много навици приличат на котки.

Мопс

мопс

Те се нуждаят от много упражнения, за да поддържат форма, но не прекалено, за да не се изтощават. Мопсовете са една от най-популярните градски породи поради тяхната адаптивност, но също и тяхната отдаденост към семейството и дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама