Подсъзнанието ви иска да ви каже нещо важно, ако чуете това по време насън


Подсъзнанието ви иска да ви каже нещо важно, ако чуете това по време насън
Снимка: Pexels

Всички хора сънуват, докато спят и дори да не си спомнят какво, това не означава, че нямат сънища. Понякога имаме сънища, които ни предупреждават за нещо важно, което ни предстой, има и такива, които просто освобождават психиката ни от тежки събития, които сме преживели.

Вижте още: Учени: Дължината на пръстите показва психични разстройства

Понякога сънищата ни не са буквални, а чуваме или виждаме символи, които имат определено послание за нас.

Един много важен знак за живота ни се изпраща под формата на сън и това е, ако чуете името си, докато сънувате.

Какво означава, когато чуете името си насън?

Антъни Робак, автор на блога Dreamfull Sweett изучава сънища и в една от статиите си обяснява защо хората чуват името си насън. По думите му това е свързано със сериозни проблеми, които имате. Той също така твърди, че това е знак, че трябва да вземете сериозно решението, което отлагате от много време.

Например, можете да чуете името си, ако се опитвате да направите промени, за да угодите на друг човек. Може обаче да е и обратното. Робак също така твърди, че "името ви може да се появи в съня като форма на насърчение или съгласие от ума ви, че трябва да останете верни на ценностите си в живота."

Той също така подкрепя идеята, че чуването на името на човек насън може да бъде послание към любим човек, който е починал, но трябва да се вземе предвид и контекстът, в който се изговаря името.

Вижте още: Кучето ви започва да вие и лае, когато излезете, ето как да му помогнете

Какво е хипнагогия?

Понякога можете да чуете името си, преди да заспите, и тогава започвате да сънувате. Това вероятно се дължи на хипнагогия, преходно състояние на съзнанието между будност и сън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама