НЕбукети: Един различен поглед към традиционните цветя


НЕбукети: Един различен поглед към традиционните цветя
Снимка: НЕбукетите

В живота на всеки от нас като че ли липсват малко магия и чудеса. Свикнали сме да си подаряваме практични вещи, но малките изненади са тези, които могат да се стоплят сърцето и да направят живота ярък и изпълнен с приятни емоции и щастие. Този подарък е подходящ за всеки повод и за всеки, който иска и може да избяга от традиционното.

Откъде дойде идеята за букети от плодове и зеленчуци?

Идеята за НЕбукетите дойде след като видях някои снимки в интернет и ми се прииска да си направя подобна красота!

Имате ли предпочитан продукт, с който обичате да аранжирате?

Да, любимият ми продукт в един НЕбукет е нарът! Изглежда сочно и изкусително и едновременно с това придава екзотичен вид, когато е изрязан и правилно аранжиран.

А има ли някакво значение какъв е поводът за избора на "съставките"?

Да, имат значение. Стараем се съставките да отговарят на повода или на стила на човека, на който ще се подарява НЕбукетът. Например ,ако букетът ще е за златна сватба, добавяме нещо със златист оттенък, ако пък е за изписване от родилния дом правим НЕбукет с био плодове и зеленчуци, подходящ за младата кърмеща мама.

Какви са хората, които решават да изненадат своите близки с такова произведение на изкуството? 

Първо, благодаря за сравнението! :) Нашите клиенти са хора, притежаващи вкус и искащи да избягат от баналността на ежедневието. Подарявайки НЕбукет просто няма как човекът отсреща да не откликне с въодушевление, като същевременно печелите и изненаданите погледи на околните. 

Кои са най-търсените НЕбукети в зимния сезон? 

В зимния сезон клиентите ни предпочитат НЕбукети от цитрусови плодове, джинджифил и задължително любимият ни нар, а за аромат и повечко уют добавяме естествени борови клончета.

Как да изберем перфектния НЕбукет за любим човек?

При избора на букет е добре да се съобразим с любимите плодове, зеленчуци и цветя на получателя на НЕбукета. Това демонстрира заинтересованост и специално отношение! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама