Нещата, за които жените НЕ искат да говорят


Нещата, за които жените НЕ искат да говорят
Снимка: iStock/Guliver

Не е тайна, че откровеността и честността са ключът към добрите отношения. Има няколко неща обаче, които повечето хора все още предпочитат да крият от другите. Без значение какви са мотивите, те просто не обичат да говорят за тези неща.

Освен това, подобна тайнственост е характерна не само за силния пол, но и за красивите дами. Вижте кои са нещата за които жените предпочитат да си замълчат:

Тегло

Жените по всякакъв възможен начин се опитват да скрият теглото си от другите хора. Няма как да не сте забелязани това, независимо дали сте мъж, или жена. Дамите не обичат да коментират теглото си и го пазят в тайна. Освен лекуващия лекар, диетолог и фитнес треньор, другите не е нужно да разбират за килограмите, нали!?

Апетит

Едно крехко и ефирно момиче, което се храни със салати, пържоли, гарнитура, винаги има място и за нещо сладичко. За тази феноменална способност да абсорбират храната в количества, не по-малки от мъжете, дамите предпочитат да не коментират пред другите. А и нали повече от жените винаги са на диета.

Брой партньори

Времената на разумния морал отдавна са отминали, но по някаква причина е много неприятно мъжете да разберат, че те не само не са първите любовници на своята избраница, но и списъкът й е доста по-дълъг, отколкото са си мислили. Ето защо, за да успокоят донякъде гордостта на любимите мъже, дамите предпочитат малко да намалят броя на своите партньори. Единствено в разговор с приятелки те могат да разкрият колко точно партньори са имали.

Способност за разбиране на „мъжки“ неща

Всяка дама знае, че нейният партньор иска да се чувства ако не рицар и печеливш, то поне „мъжа в къщата“. И любезно му позволява да прави това, като внимателно формира впечатлението, че самата тя няма представа нито от ремонт, нито от всички тези различни „мъжки“ неща. Всъщност дамите много добре могат да се справят с всичко, но нека не говорим за това!

Недоволство от своя партньор в интимен план

Мъжете винаги искат да задоволят максимално своята половинка, като това включва и интимните отношения в леглото. Често, обаче, дамите не са достатъчно доволни от своите мъже, но предпочитат да не говорят за тези неща. Те умеят да се преструват понякога, за никого не е тайна. Но ако повдигнете въпроса за това дали вашата половинка е доволна от вас в леглото, не се изненадвайте, ако смени темата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама