Огледалната дата 07.07.2022 г. - какво може и какво не може да се прави на този ден


Огледалната дата 07.07.2022 г. - какво може и какво не може да се прави на този ден
Снимка: iStock

Езотериците смятат, че датата 07.07.2022 г. е уникален магически ден, тъй като енергията на седмиците носи много тайнствени значения. 

Символика на числото 7

Седем е енергийно силно число, което в нумерологията е олицетворение на мъдростта, философията и способността за мислене. Хората, които са покровителствани от седмицата, забележимо се открояват от тълпата. Те са независими, самодостатъчни, интелигентни, духовно развити и изобщо не се интересуват от мнението на другите.

Ритуали за привличане на пари

Уникалната символика на седмицата се свързва с цветовете на дъгата, чудесата на света и дните в седмицата. На огледалната дата 7 юли числото седем ще има специална сила, умножена по две: това е седмият ден от месеца и седмият месец от годината.

Какво можете да правите на 7 юли?

Най-важното действие за деня е ритуалът с намисляне на желание в полунощ. 

За да си пожелаете нещо, останете сами в стаята, вземете химикал, хартия и ясно формулирайте желанието си. Запишете желанието си, сгънете листа и го сложете на тайно място. Докато пишете, визуализирайте това, което искате – така ще се сбъдне по-бързо. Най-успешното време за разговор с Вселената е в полунощ, на 6 срещу 7 юли или всеки час с числото 7.

Притча за инструментите на дявола

Езотериците препоръчват да вземете душ на 7 юли, за да отмиете цялата негативност от себе си, а на сутринта не забравяйте да се измиете с чиста вода. 

Денят е подходящ за довършване на стари проекти, разрешаване на неразбираеми ситуации, сключване на брак или примирие, правене на планове за бъдещето.

Смята се, че на всеки 7 години човешкото тяло се обновява, така че на 7 юли може да почувствате безпрецедентен прилив на сила и здраве, опитайте се да мислите позитивно и да поддържате това състояние.

Какво не трябва да се прави на 7 юли?

На огледалната дата 07.07.2022 г. е строго забранено да се участва в клюки и конфликти, изпитването на апатия, мързелуване и бездействие, проява на завист, алчност, припомняне на грешки от миналото, напразно разстройване и мисли, насочени към проблемите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама