Опаковайте подаръците по Фън шуй и ще се върнат двойно при вас


Опаковайте подаръците по Фън шуй и ще се върнат двойно при вас
Снимка: Istock

Принципите на Фън шуй може да се приложат и при любимата част от годината, когато малко преди Коледа опаковаме подаръците, които сме купили за любимите си хора.

Вижте още: 6 идеи как лесно да направите коледна картичка (ВИДЕО)

Днес ви представяме 3 начина да привлечете изобилие в живота си, докато опаковате подаръци за другите:

1. Ако искате да дойде ново - изхвърлете старото

Това не е най-забавната част, но пък за сметка на това е много важна. Преди да подготвите подаръците, които ще подарите на любимите си хора, трябва да изхвърлите или подарите неща от дома ви, които не ви трябват, но все пак пазите. Фън шуй изисква пространство, в което циркулира енергията, а за да растем духовно и да идват нови неща в живота ни, трябва да се отървем от всичко непотребно. Така че, преди да подарите и получите всички нови подаръци, отделете половин час, за да отидете от стая в стая и да изхвърлите стари, счупени или неизползвани вещи. 

 2. В какви цветове трябва да опаковаме подаръците според Фън шуй

Опаковайте всички подаръци според това какъв е получателят им, като използвате правилата на Фън шуй, за да привлечете късмет. 

Вижте още: Сложете това под кревата си, за да привлечете късмет в живота си през 2024 година

Майка и съпруг: червена или лилава хартия.

Деца: Сребърна или лилава хартия.

Баба и дядо: златиста или лилава хартия.

Някой, който има здравословен проблем: кафява, занаятчийска или зелена хартия (с рисунки като дървета, борови клони и елени).

Съседи, приятели и колеги: синя хартия.

3. "Златен подарък", с който да привлечете пари в живота си

Независимо дали за бизнес партньори или членове на семейството, портокалите се считат за "естествено злато" и представляват едновременно богатство и възможност. Според принципите на Фън шуй, ако подарите портокали ще привлече пари в живота си.

Златото винаги е подходящо за подаръци, като това може да са бонбони, опаковани в златна хартия. Правилата на Фън шуй за богатство гласят, че можете да включите бележка, обясняваща как китайците уважават портокалите като знак за големи възможности и богатство. Това превръща една обикновена цитрусова кутия в куп злато! Красиво цветно растение като нарцис символизира вашето желание за просперитет, така че това също е чудесен подарък, които ще привлече изобилие и в живота на подаряващия, и в живота на получателя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама