Сложете това под кревата си, за да привлечете късмет в живота си през 2024


Сложете това под кревата си, за да привлечете късмет в живота си през 2024
Снимка: Istock

Когато лежим на леглото и още повече, когато спим, нашето подсъзнание е отворено и поглъща много повече енергия. Затова Фън шуй съветва да не държим нищо под леглото. Но има едно изключение!

Вижте още: Много мъдра притча за коледната елха

Според правилата на Фън шуй пространството под леглото трябва да е отворено, тоест да имаме отворен поток от енергия, който да циркулира равномерно през тялото ни през нощта. Купчина неща, които може да държите под кревата си, създава резерв от енергия, която се абсорбира в подсъзнанието ви, докато спите, което е много лошо. 

Единственото изключение от правилото на Фън шуй „нищо под леглото“ е, когато държите това, което се нарича "кутия на желанията".

Това е специфичен Фън шуй инструмент за изпращане на определени желания и намерения, тоест за отваряне на нашето несъзнателно аз за възможността да сбъднем тези желания.

Напишете на един лист няколко желания към Вселената и ги поставете в "кутията на желанията".

желания

Материалът на кутията е много важен, защото ще предизвика по-голяма или по-малка енергийна вибрация. Ето защо е препоръчително да изберете най-качествената кутия. Стегнатият капак ще представлява по-безопасна и по-стабилна енергия, а отворената кутия ще има по-„отворен” и „получаващ” тип енергия. И двете са еднакво добри, зависи какво искате да проявите.

Вижте още: Изчислете вашето щастливо число и разберете какво ви очаква през 2024

Що се отнася до материала, има и многобройни опции. Дървото е основата и запазва енергията на действие и растеж. Фино обработена кутийка от злато (може имитация), сребро или инкрустирани бижута ще подсилят усещането за изобилие.  Плитките кутии предполагат естествено движение и насърчават гъвкавостта. Керамична кутия внушава енергията на вниманието и грижата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама