Оригинални пожелания за Гергьовден, с които ще впечатлите близките си


Оригинални пожелания за Гергьовден, с които ще впечатлите близките си
Снимка: Istock

На 6 май църквата чества Св. Георги Победоносец – един от най-почитаните светци от Източното православие. На този ден имен ден празнуват: Георги, Георгина, Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица и производните им.

Ако имате близки и приятели, които искате да поздравите, ето няколко оригинални пожелания, с които да блеснете на Гергьовден.

1.Нека днес мечтите ти пораснат повече от всякога. Започни да ги сбъдваш и никога не се отказвай от целите си. Помни, че твоето име е целунато от Бог и винаги ще ти носи късмет в живота. Наздраве и честит имен ден!

Гергьовден 2023: Традиции, обичаи и поверия

2. Именник си днес ти. Пожелавам ти да си носиш красивото име със здраве и винаги да си толкова благ, усмихнат и щастлив. Не преставай да следваш мечтите си, независимо колко недостижими изглеждат те. Бъди благословен!

3. Нека Свети Георги винаги те напътства и води към успехите. Бъди здрав и щастлив и си носи името с гордост. Цял живот да бъде изричано с уважение и да бъде споменавано с добро.

4.Честит Гергьовден! На този празник жертваме агне, за да поддържаме традицията и обичаите си, но аз ти пожелавам да не ти се налага да жертваш каквото и да било в живота си, да си здрав, успешен, много щастлив и винаги близо до хората, които обичаш.

5. Честит Гергьовден! Сила, но и нежност, вяра, но и страст, успехи, но и трудности – това ни носи живота. Особено ако сме не просто хора, а хора с чувствителни сърца и широки души. Пожелавам ти да живееш пълноценно, да изпитваш пълна палитра от чувства и емоции, да бъдеш мъдър, обичан и обичащ.

6. Скъпи Георги, празник имаш днеска ти, тъй че работата спри и наздравица вдигни! - за здраве, щастие, любов, пари!

7. С много настроение посрещни Гергьовден и на красивия ден се усмихни. Днес е твоят празник и ти е позволено да събереш цяла торба с блага. Носи това красиво име с гордост. Хиляди врати да ти отваря в живота. Наздраве!

Вижте още: Вкусна гергьовска погача

8.Честит имен ден! Днес е денят, в който да се чувстваш по-специален, по-обичан, по-щастлив. Нека от днес нататък всичките ти мечти пораснат. Постигай ги с лекота и вярвай в чудеса. Знам, че можеш всичко и вярвам в теб. Наздраве!

9. На днешния ден ти желая да си носиш името си със здраве и гордост. Да си отрупан с късмет и само верни приятели да имаш около себе си. Бъди пример и вдъхновение. Радвай с усмивката и присъствието си. Честит имен ден!

10. Светецът твой все да те пази и да ти сбъдва всичките мечти!

11. Днес е светъл празник – Гергьовден! Къпи се в океан от любов и намери остров от богатства!

12. Твоите родители са ти дали велико име! Име, с което да се бориш срещу злото и да привличаш доброто! Името на победата, това си ти! Честит имен ден!

13. 6-ти май дойде! Армията наша празнува, а Георги довечера ще пирува, с приятели добри, с много смях и мечти!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама