Pandora радва феновете си с -20% отстъпка за Black Friday


Pandora радва феновете си с -20% отстъпка за Black Friday
Снимка: Pandora

Голямото ноемврийско пазаруване започна и офертите валят отвсякъде. Тази година бижутерийният гигант Pandora радва многобройните се фенове с -20% отстъпка за всички бижута на редовна цена в магазини Pandora в цялата страна. Изключение от супер офертата правят колекции Harry Potter, Star Wars и UNICEF, които традиционно не участват в намаленията за Black Friday на всички пазари по света.

Новата празнична колекция, която е по магазините от броени дни, влиза в промоцията, заедно с любимите на милиони жени по цялото Земно кълбо колекции Pandora Moments и DisneyxPandora. Сред пормоционалните бижута са също модели от елегантните колекции Pandora Reflexions и Pandora Timeless, както и иновативната колекция Pandora Me, която преобърна представата за тренди стайлинг тази есен и разби всички клишета.

Можете да се възпозлвате от Black Friday -20% отстъпка за бижута Pandora на редовна цена от 26 до 28 ноември в обектите на марката в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Русе. Специалната оферта важи и в магазините на партньорската мрежа SiLVER COURT.

Вижте повече за бижута Pandora на https://www.pandora.net/bg-bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички