Пазете се от мъжете с тези имена! Ще ви наранят!


Пазете се от мъжете с тези имена! Ще ви наранят!
Снимка: iStock

Името на човек има силно значение. То може да предопредели съдбата му, както и да покаже много от характера му. Докато някои имена имат силна положителна енергия, други – точно обратното. Представяме ви топ три на мъжки имена, чиито представители имат трудни характери и могат лесно да ви наранят:

Йордан

Мъжът с това име е доста сложна личност. Не всеки може да живее с него. Йордан има различни ценности и приоритети. Изключително трудно е някоя жена да се ожени за собственика на това име, тъй като тези мъже се опитват да избегнат брака всячески. 

Александър

Александър е противоречив и сложен човек. Трудно му е да спазва общоприетите ценности и правила. Лесно изгражда кариера и осъществява най-амбициозните си планове, като по този начин изтласква семейството на заден план.  В търсене на своите идеали, той може да бъде женен няколко пъти. Често Александър се пренася в миналото, припомняйки си пропуснатите възможности и предимства.

ЖЕНИТЕ С ТЕЗИ ИМЕНА ВИНАГИ СА В ЛОШО НАСТРОЕНИЕ

Владимир

Комуникацията със собственика на това име сама по себе си е сложен процес. Владимир е много затворена и егоцентрична личност, която мисли само себе си.  Притежателят на това име е уязвим, което му позволява да бъде обиден лесно и дълго време да избягва този, който го е "наранил". Всички решения, които Владимир прави, много трудно се разбират от околните, тъй като са взети от силно нарцистичен и самонадеян човек, за когото семейството и семейният уют изобщо не са приоритет.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама