Период на Суперлуна от 3 до 7 юли 2023: Какво означава и какво се прави


Период на Суперлуна от 3 до 7 юли 2023: Какво означава и какво се прави
Снимка: iStock

В понеделник, 3-ти юли, започва периодът на първата Суперлуна за годината! Това наистина е подарък от Вселената за всички нас.

Действието на Суперлуната вече започна и ще продължи до 7 юли включително. Тоест имаме голям портал от време, за да използваме правилно момента.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за ЮЛИ

Тази Суперлуна ще премине под Козирог - земен, отговорен и основен знак, който уважава и цени семейните ценности и традиции, реализацията и проявата на талантите и знанията на човека.

Именно върху всичко това трябва да се съсредоточите: да установите връзки, да погледнете по-задълбочено себе си и своите желания, умения и как можете да бъдете полезни на света, хората, близките си и, разбира се, себе си. В крайна сметка домът е нашият комфорт, покрив, спокойствие и сигурност. Направете поне стъпки в тази посока.

През този период е чудесно да се консолидирате в това, което харесвате и от което се интересувате, опитайте се да се развиете по някакъв начин - смяна на работа, преминаване на нова позиция, стартиране на паралелен проект и т.н.

Какво се прави?

Тази нощ не забравяйте да заредите суперлунната си вода. Просто поставете чаша с вода на перваза на прозореца и я дръжте там до сутринта. След събуждане веднага я изпийте, мислено произнасяйки желанието или намерението си, за което копнеете.

Вижте още: Имени дни през юли 2023: Вижте кой трябва да почерпи

Можете да направите същото и с някоя монета. Поставете сребърна монета на перваза на прозореца. След няколко дни си я приберете в портмонето или вътрешен джоб на чантата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама