Подаръци с лоша енергия: Какво да НЕ подарявате тази Коледа?


Подаръци с лоша енергия: Какво да НЕ подарявате тази Коледа?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки обича да получава подаръци, но не всеки предмет е подходящ за подарък. Счита се, че някои предмети са с лоша енергия и в никакъв случай не бива да ги подаряваме на хората, които обичаме. Преди да изберете подарък за любим човек, експертите предлагат да се запознаете с така наречения "черен списък". Ето кои са вещите, които носят лош късмет.

Кърпа за баня

Подарената кърпа за баня може да предизвика раздори в семейството. Но ако все пак сте решили да подарите текстилен аксесоар за баня, задължително заложете на комплект.

Портфейл или касичка

Тези, които със сигурност искат да зарадват близките си с красив портфейл или оригинална касичка, трябва да сложат поне една монета в тях.

Изкуствени цветя

Изкуствените цветя носят „мъртва енергия“ и неприятности на семейството. По-добре е да подарите живо цвете.

Вилици и ножове

Всички остри предмети не са подходящи за подарък. Според поличбата те могат да предизвикат раздори, както и да донесат болест на човека, на когото се подаряват.

Предмети втора употреба

Подаряването на предмети втора употреба се счита се за проява на лош вкус. Ако нещо не ви е необходимо, подарете го срещу символично заплащане. Безвъзмездно дарената вещ може да отнеме благосъстоянието и късмета на дарителя.

Огледала

Тези предмети се считат за мистични и даването на огледало може да бъде опасно поради негативната енергия, която то ще разпространи.

Часовник

Смята се, че подареният часовник е знак за скорошна раздяла. В много култури съществува поверието, че дареният часовник отброява годините живот, съкращавайки го с всяко движение на стрелките.

Вещи за новородени

Ако майката на нероденото бебе получи вещи за новородено, това се счита за лоша поличба.

Перли

Въпреки факта, че перлените огърлици и обеци са много красиви, не си струва да ги подарявате. Според поверията те носят разрушителна енергия и можете да ги купите само за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама