Готини идеи за детски коледни подаръци, които НЕ са играчки


Готини идеи за детски коледни подаръци, които НЕ са играчки
Снимка: iStock

Коледа идва и както винаги по-предвидливите започват да пазаруват рано, особено родителите! Вярвате или не, нямате нужда от мигащи светлинки, екрани и напредничави технологии, за да развълнувате децата си с перфектните коледни подаръци. Искате доказателство? Нито една идея, която ви предлагаме днес, не изисква контакт, батерии или бутилка вино, за да изтърпите досадните мелодийки, пускащи се през около 30 секунди.

Ако търсите уникален, но напълно класически и забавен подарък за вашия син, дъщеря, племенник или внуче, в сигурни ръце сте! Днес ще ви представим няколко идеи за всички възрасти, а още по-хубавото е, че освен занимателни, тези идеи са и доста сплотяващи за цялото семейство.

За деца от 1 до 3 години

Играта с карти е не само забавна, социална и образователна, но и отдалечава децата от екраните! Предлагаме ви да се доверите на богатата поредица от карти пъзели на "Клевър Бук" - Аз броя, Бебета животни, Плодове, Зеленчуци, Цветове. Логическите пъзели могат да бъдат забавни, учейки малчуганите на важни разсъждения, организационни умения и критично мислене. А решаването пък дава на децата увереност в собствените способности.

За деца от 4 до 7 години

Чували ли сте за активни карти с маркер? Нашите приятели от "Клевър Бук" имат наистина страхотна поредица, като различните варианти упражняват наблюдателността, логиката и моториката. Игрите с активни карти са чудесен начин да ангажирате детето си в учене чрез игра, като същевременно развивате способността му да се концентрира. Гарантираме ви, че малчуганът ще се забавлява с часове с широката гама от активни карти - "Играя и уча с буквите", "Играя и уча с числата", "Играя и уча в парка".

За деца от 8 до 11 години

Тази възраст може да е свързана с доста емоции, защото децата вече започват да оформят и разбират своето място в света около себе си. Би било доста полезно, ако им подарите книга, която успее да ги преведе в това вълнуващо пътешествие в света на емоциите, като например "Всичко за чувствата" и "Всичко за приятелството".

За тийнеджъри

Каквото и да си мислите в момента за вашия тийнеджър – спокойно, всичко е период и ще мине! Със сигурност се опитвате да намерите общ език, да общувате пълноценно, но понякога удряте "на камък". Под елхата можете да оставите някоя от книгите на "Клевър Бук" "Как да получиш всичко, което искаш от родителите си?" и "Как да се излекуваш от любовно разочарование?", а що се отнася до вашата изтерзана майчина душа – от издателството са помислили и за вас с "Разкрийте талантите на своето дете" и "Помогнете на детето си да развие своята самоувереност".

Сега можете да се възползвате от 10% отстъпка при поръчка през сайта cleverbook.net. Единственото, което трябва да направите, е да въведете кода actualno10 преди завършването на поръчката. Кодът ще е активен до 31.01.2022 година, включително.

 

ОЩЕ ИДЕИ ЗА ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама