Пуснаха кукла Барби, посветена на кралица Камила (СНИМКА)


Пуснаха кукла Барби, посветена на кралица Камила (СНИМКА)
Снимка: iStock

Куклите „Барби“ изживяват своя апогей, макар никога да не са излизали напълно от домовете на малките момиченца. Благодарение на филма "Барби", "Барби" се превърна в културен феномен, който превзе кината, модата и дори интериорни дизайн. 

Британската кралица Камила официално беше увековечена като една от емблематичните кукли.

"Отне ми около 50 години... всички трябва да имаме Барби", пошегува се кралицата, докато ѝ представяха куклата, създадена точно по неин образ.

Вижте още: Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)

76-годишната Камила, чийто болен от рак съпруг крал Чарлз III в момента се е оттеглил от кралските задължения, получи подаръка като признание за работата ѝ като президент на фондация "Жените на света" (WOW).

Куклата на Камила беше облечена в умалена версия на нейния тоалет - синя рокля на Фиона Клер, черна пелерина на Аманда Уейкли и черни ботуши на Елиът Зед.

Кои други дами получиха собствена кукла

Към нея се присъединиха Матилда, кралица на Белгия, и актрисата Хелън Мирън, разказвачка на миналогодишния блокбъстър "Барби" с участието на Марго Роби и Райън Гослинг.

78-годишната Мирън спечели своя собствен "Оскар" за най-добра актриса през 2007 г. за "Кралицата", в който изигра покойната кралица Елизабет II.

Миналата седмица тя получи и собствена кукла Барби, облечена точно като нея и снабдена с малка статуетка "Оскар".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама